Η επανάσταση των αγροτών στην Ολλανδία κατά της μητσοτακικού τύπου κυβέρνησης του Μαρκ Ρούτε (“μαθητής” και αυτός του ΓερμανοΝαζί Κλάους Σβαμπ (WEF) όπως και ο Μητσοτάκης) να γίνει παράδειγμα στους Έλληνες αγρότες και σε όλους τους Έλληνες πολίτες, ότι όταν κάποιοι είναι απελευθερωμένοι από κομματόσκυλα τύπου ΝΔ, ΠΑΣΟΚ (ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ετερόφωτος, δεν έχει δικούς του «αγροτοπατέρες») διεκδικούν το δίκιο τους ανοιχτά και αντρίκια απέναντι σε κάθε δικτατορίσκο.

Με το πρόσχημα της κλιματικής αλλαγής η κυβέρνηση του Ολλανδού Μητσοτάκη επιβάλει την μείωση της γεωργικής και κτηνοτροφικής παραγωγής (διότι … καταστρέφουν το περιβάλλον!) μέχρι και του σημείου της βίαιης απαλλοτρίωσης αγροκτημάτων που οι αγρότες τους δεν υποτάσσονται και τα καλλιεργούν!

Featured Image

Το ΑΚΚΕΛ για χρόνια ολόκληρα καταγγέλλει κυρίως την σημερινή κυβέρνηση για το ανάλογα καταστροφικό έργο εναντίον των Ελλήνων αγροτών, αλλά τα κομματόσκυλα, οι «αγροτοπατέρες», πατούν με την κομματική μπότα τον λαιμό των Ελλήνων αγροτών. Μέσα στα τελευταία χρόνια τουλάχιστον 200.000 αγρότες έχουν αποσυρθεί από την αγροτική παραγωγή. Ώρα οι αγρότες να αποτινάξουν τον κομματικό ζυγό και να δώσουν κλωτσιά στα ΝΔούλικα και ΠΑΣΟΚικά αγροτοκομματόσκυλα.