Featured Image

Λόγω των τρομερών καθυστερήσεων στο ΟΣΔΕ και της υποστελέχωσης του Οργανισμού, ο ΟΠΕΚΕΠΕ σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες ετοιμάζει ένα… plan b.

Σύμφωνα με το σχεδιασμό, αν δεν γίνει εφικτό να τρέξει η πληρωμή της α’ δόσης ενιαίας ενίσχυσης τον Οκτώβριο -όπως παραδοσιακά γίνεται- τότε θα γίνει μια πληρωμή τον Δεκέμβριο, που
θα συμπεριλαμβάνει και την εξόφληση.

Αυτό το σενάριο εξετάζει η ηγεσία του ΟΠΕΚΕΠΕ, μη λαμβάνοντας υπόψη τις τεράστιες αντιδράσεις που θα πυροδοτούσε μια τέτοια απόφαση.

Featured Image

Απαντήσεις Γεωργαντά για το ΟΣΔΕ την 1η Ιουνίου στη βουλή

«Σήμερα ξεπερνιέται ο αριθμός των εκατό χιλιάδων οριστικών αιτήσεων δηλώσεων ΟΣΔΕ και των τριακοσίων εβδομήντα χιλιάδων πρόχειρων. Σ’ αυτήν την πολύ μεγάλη μεταρρύθμιση η οποία γίνεται, όλα βαίνουν όπως θα έπρεπε. Καλώ όλα τα πολιτικά κόμματα τα οποία παλαιότερα είχαν εκφράσει την ανάγκη να υπάρξει μια αλλαγή στο πλαίσιο αυτό, να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή, κάνοντας καλοπροαίρετη κριτική, γιατί οτιδήποτε άλλο καταλαβαίνετε ότι μόνο με σκοπιμότητα μπορεί να αναφερθεί», τόνισε χαρακτηριστικά ο ΥπΑΑΤ απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

Newsroom Agronewsbomb