Ο Κυριάκος Μητσοτάκης καλεσμένος στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, όταν ρωτήθηκε από τον παρουσιαστή ότι οι νέοι δεν πάνε για ελιές και δεν βρίσκουν οι παραγωγοί να της μαζέψουν γιατί θεωρούν ότι τα 30€ μεροκάματο είναι λίγα , ο Κυριάκος Μητσοτάκης απάντησε με έμφαση ότι φέτος όμως το μεροκάματο έφτασε από 50-70€ και αυτό οφείλεται στην ανάπτυξη και την αύξηση των μισθών που εγγυάται η ΝΔ.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θεώρησε ότι είναι απόλυτη επιτυχία της κυβέρνησης του ότι το μεροκάματο έφτασε τα 70€, όταν οι Έλληνες ελαιοπαραγωγοί τράβηξαν τον… αλίμονο για να βρουν εργάτες γης πέρσι και αναγκάστηκαν σε πολλές περιπτώσεις να τους πληρώσουν για μεροκάματο αυτά τα λεφτά, έχοντας τρελές απαιτήσεις.

Featured Image

Δεν μπορούμε φυσικά να μην το αποδεχθούμε αυτό γιατί οι παραγωγοί στην Λακωνία το έζησαν … και «πόνεσαν» , διότι το υψηλό κόστος παραγωγής σε συνδυασμό με τα μεροκάματα «τσάκισαν» τον αγρότη.

http://www.spartanews.gr/index.php/life-styles/politiki/item/2867-mitsotakis-petyxame-na-ftasei-to-merokamato-stis-elies-50-70-video

Featured Image