Πώς τα αμύγδαλα φτάνουν από το χωράφι στο πιάτο εξηγεί στη larissanet ο κ. Kώστας Σπανούλης, πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Θεσσαλικών Καρπών «Καρπολόγιον».
Ο κ. Σπανούλης αναλύει πως μια μεγάλη προσπάθεια έγινε πράξη με την παραγωγή αμυγδάλου από καλλιέργειες πυκνής φύτευσης, ενώ έγινε ένα ακόμη μεγάλο βήμα, με το σπαστήριο αμυγδάλων που απέκτησε ο Συνεταιρισμός «Καρπολόγιον».
«Σπάζουμε αμύγδαλα κατά παραγγελία» επισημαίνει ο κ. Σπανούλης και ο καταναλωτής γεύεται αμύγδαλα υψηλής ποιότητας, τα οποία διατηρούν όλη τη φρεσκάδα. «Έτσι κάνουμε πράξη, την πρόκληση από το χωράφι στο πιάτο».
Δείτε τις δηλώσεις του κ. Σπανούλη στο larissanet.gr