You are currently viewing Αμύγδαλα από το χωράφι στο πιάτο

Αμύγδαλα από το χωράφι στο πιάτο

Πώς τα αμύγδαλα φτάνουν από το χωράφι στο πιάτο εξηγεί στη larissanet ο κ. Kώστας Σπανούλης, πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Θεσσαλικών Καρπών «Καρπολόγιον».

Ο κ. Σπανούλης αναλύει πως μια μεγάλη προσπάθεια έγινε πράξη με την παραγωγή αμυγδάλου από καλλιέργειες πυκνής φύτευσης, ενώ έγινε ένα ακόμη μεγάλο βήμα, με το σπαστήριο αμυγδάλων που απέκτησε ο Συνεταιρισμός «Καρπολόγιον».

«Σπάζουμε αμύγδαλα κατά παραγγελία» επισημαίνει ο κ. Σπανούλης και ο καταναλωτής γεύεται αμύγδαλα υψηλής ποιότητας, τα οποία διατηρούν όλη τη φρεσκάδα. «Έτσι κάνουμε πράξη, την πρόκληση από το χωράφι στο πιάτο».

Δείτε τις δηλώσεις του κ. Σπανούλη στο larissanet.gr

Αφήστε μια απάντηση