Πώς τα αμύγδαλα φτάνουν από το χωράφι στο πιάτο εξηγεί στη larissanet ο κ. Kώστας Σπανούλης, πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Θεσσαλικών Καρπών «Καρπολόγιον».

Ο κ. Σπανούλης αναλύει πως μια μεγάλη προσπάθεια έγινε πράξη με την παραγωγή αμυγδάλου από καλλιέργειες πυκνής φύτευσης, ενώ έγινε ένα ακόμη μεγάλο βήμα, με το σπαστήριο αμυγδάλων που απέκτησε ο Συνεταιρισμός «Καρπολόγιον».

«Σπάζουμε αμύγδαλα κατά παραγγελία» επισημαίνει ο κ. Σπανούλης και ο καταναλωτής γεύεται αμύγδαλα υψηλής ποιότητας, τα οποία διατηρούν όλη τη φρεσκάδα. «Έτσι κάνουμε πράξη, την πρόκληση από το χωράφι στο πιάτο».

Δείτε τις δηλώσεις του κ. Σπανούλη στο larissanet.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ