Τη δική τους πράξη κοινωνικής ευθύνης προς τον καταναλωτή κάνουν τα ΚΤΕΛ Χανίων – Ρεθύμνου μειώνοντας το κόστος μεταφορικών για την αποστολή ελαιόλαδου!

Η τιμή του ελαιόλαδου έχει γίνει το ανέκδοτο των ημερών. Η ΚΤΕΛ Χανίων – Ρεθύμνου Α.Ε. μείωσε την τιμή αποστολής του τενεκέ των 17 λίτρων κατά 60% προκειμένου το ελαιόλαδο να καταστεί λίγο πιο προσιτό στον καταναλωτή.

“Επειδή φέτος το προϊόν είναι πανάκριβο, να ελαφρύνουμε κάπως τα μεταφορικά για να μπορέσουν οι άνθρωποι να μπορούν να στείλουν φθηνότερα το λάδι τους στη Θεσσαλονίκη, στα Ιωάννινα ή όπου αλλού υπάρχουν δρομολόγια“, δήλωσε στο GRTimes ο Πρόεδρος του ΚΤΕΛ Χανίων Γιάννης Καψανάκης. Όπως ο ίδιος λέει, πάντα τα Χριστούγεννα υπάρχει μεγάλη ζήτηση στη μεταφορά ελαιόλαδου και τώρα που η τιμή είναι πιο προσιτή, οι τενεκέδες πάνε κι έρχονται!

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ «ΚΤΕΛ ΧΑΝΙΩΝ – ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΑΕ»

Featured Image

60% ΦΘΗΝΌΤΕΡΗ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Η «ΚΤΕΛ Χανίων – Ρεθύμνου ΑΕ» σας ενημερώνει ότι κατά την διάρκεια των εορταστικών ημερών, το κόστος αποστολής ενός δοχείου ελαιόλαδου 17 λίτρων, μειώθηκε από τα 17,00 ευρώ στα 10,00 ΕΥΡΩ, σε όλα τα δρομολόγια της Εταιρίας ΕΚΤΟΣ ΚΡΗΤΗΣ.

Για την ΚΤΕΛ ΧΑΝΙΩΝ-ΡΕΘΥΜΝΟΥ Α.Ε.

Πηγή: grtimes.gr

Featured Image