Η OILGAS ξεκινά το πρόγραμμα AGROCRAFT για την υποστήριξη των Ευρωπαίων αγροτών με λιπαντικά σε μειωμένες τιμές.

Σύμφωνα με το στρατηγικό της σχέδιο για το 2024, η Ένωση Ανεξάρτητων Ευρωπαίων Κατασκευαστών Λιπαντικών με την επωνυμία OILGAS εισήγαγε ένα πρόγραμμα υποστήριξης για γεωργικές επιχειρήσεις που ονομάζεται AGROCRAFT.

Το πρόγραμμα αυτό στοχεύει στην παροχή λιπαντικών για γεωργικά μηχανήματα σε σημαντικά μειωμένες τιμές. Οι επαγγελματίες αγρότες που δραστηριοποιούνται σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση θα επωφεληθούν από τις προνομιακές συνθήκες αγοράς που προσφέρει το πρόγραμμα AGROCRAFT. Στο πλαίσιο αυτής της πρωτοβουλίας, τα λιπαντικά OILGAS θα προμηθεύονται σε μειωμένες τιμές στις αγορές του Βελγίου, της Βουλγαρίας, της Ουγγαρίας, της Ελλάδας και της Ρουμανίας, ξεκινώντας από το πρώτο τρίμηνο του επόμενου έτους.

Τα λιπαντικά OILGAS κατασκευάζονται αποκλειστικά από πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας και χρησιμοποιούν δοκιμασμένες στο χρόνο σκευάσματα που αναπτύχθηκαν από κορυφαίους κλάδους. Τα εκτεταμένα διαστήματα αντικατάστασης, οι υψηλές δυνατότητες καθαρισμού και το ευρύ φάσμα θερμοκρασιών λειτουργίας ξεχωρίζουν τα προϊόντα OILGAS από τα περισσότερα διαθέσιμα στην αγορά. Η εξειδικευμένη σειρά AGROCRAFT έχει σχεδιαστεί, ειδικά για να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των γεωργικών μηχανημάτων.

Η μείωση των τιμών έως και 40% για όλα τα λιπαντικά OILGAS που προορίζονται για αγροτικό εξοπλισμό επιτυγχάνεται κατά κύριο λόγο με την αποκοπή των ενδιάμεσων εταιρειών χονδρικής από την αλυσίδα εφοδιασμού και μέσω μιας καλά οργανωμένης οργάνωσης logistics, απευθείας από εργοστάσια παραγωγής.

Featured Image

Συμμετοχή στο OILGAS

Το πρόγραμμα AGROCRAFT είναι απλό και βολικό. Οι αγρότες μπορούν να εγγραφούν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα, η οποία θα λειτουργήσει τον Ιανουάριο του 2024. Μόλις αποκτήσουν πρόσβαση στους προσωπικούς τους λογαριασμούς, οι αγρότες μπορούν να κάνουν παραγγελίες προσδιορίζοντας την ποικιλία και την ποσότητα των προϊόντων.

Η παράδοση των παραγγελιών γίνεται εντός 15 ημερών από την ημερομηνία υποβολής.

Η πληρωμή των παραγγελιών μπορεί να γίνει κατά την παράδοση ή με προκαταβολή στον λογαριασμό της εταιρείας.

Featured Image