Πραγματοποιήθηκε νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης η εκδήλωση παρουσίασης που οργάνωσε ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τυποποίησης Ελαιολάδου – ΣΕΒΙΤΕΛ – και η εταιρεία Veltia Labs for Life.

Η εκδήλωση έγινε με αφορμή τη μεταβίβαση του Οργανοληπτικού Εργαστηρίου του ΣΕΒΙΤΕΛ στην Veltia, στον Πύργο Απόλλων στην Αθήνα, παρουσία πλήθους εκπροσώπων του κλάδου και του Τύπου.

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο πρόεδρος του ΣΕΒΙΤΕΛ κ. Κων. Κουτσιούμπης, ο πρόεδρος του Δ.Σ. της Veltia κ. Ευθ. Ευθυμιάδης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της VELTIA κ. Αλέξ. Γιαννούσιος, αλλά και ο πρόεδρος της διεπαγγελματικής Ελαιολάδου κ. Μανώλης Γιαννούλης.

Υπηρεσίες one stop care

Ο πρόεδρος του ΔΣ της Veltia κ. Θύμης Ευθυμιάδης τόνισε στο σύντομο χαιρετισμό του, ότι η εξαγορά του οργανοληπτικού εργαστηρίου ελαιολάδου του ΣΕΒΙΤΕΛ εντάσσεται στο πλαίσιο μιας συνολικής στρατηγικής της εταιρείας με σκοπό να παρέχει στους πελάτες και σε συγκεκριμένες καλλιέργειες υπηρεσίες one stop care, δηλαδή φροντίδα μιας στάσης και το ελαιόλαδο είναι ένας από τους τομείς αιχμής.

Είχε φτάσει στο… απόγειο το εργαστήριο

Ο πρόεδρος του ΣΕΒΙΤΕΛ στις δηλώσεις του στάθηκε στην πορεία του εργαστηρίου και την προσφορά όλα αυτά τα χρόνια, τονίζοντας ότι η μεταβίβασή του θα φέρει και την εξέλιξή του.

Featured Image

Στην προσφορά του εργαστηρίου αναφέρθηκε και ο πρόεδρος της ΕΔΟΕ κ. Μανώλης Γιαννούλης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Agronewsbomb, στην εκδήλωση δεν αναφέρθηκε και δεν έγινε γνωστό το αντίτιμο της εξαγοράς του εργαστηρίου από τη Veltia.

Δείτε φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση

Δείτε και σχετικό βίντεο

https://www.facebook.com/reel/946247703885699

Newsroom Agronewsbomb

Featured Image