Με αναφορές και στα αγροτικά και συγκεκριμένα στα των επιδοτήσεων η ομιλία του προέδρου της Ελληνικής Λύσης στη βουλή.

Συγκεκριμένα, ομιλία Βουλή κατά την συζήτηση επί της προτάσεως δυσπιστίας κατά της Κυβέρνησης, έκανε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, ασκώντας κριτική στην κυβέρνηση για συγκάλυψη και απόκρυψη στοιχείων.

Αλήθεια τι γίνεται με τον αμαρτωλό ΟΠΕΚΕΠΕ; Ρωτάμε… Είναι αλήθεια ότι εκδόθηκε πρόστιμο ύψους 280 εκατ. ευρώ από την ΕΕ για τα δικαιώματα από το 2020 έως και το 2022; Είναι αλήθεια ότι τα 260 εκατ. αφορούν τα δικαιώματα και τη συνδεδεμένη στήριξη, βάσει έκτασης; Είναι αλήθεια ότι τα 23 εκατ. αφορούν πρόστιμα για την πολλαπλή συμμόρφωση; Θα πληρώσουμε δηλ. λάθη που έγιναν στις πληρωμές για τις στρεμματικές ενισχύσεις και την προαιρετική συνδεδεμένη στήριξη, για τα ζώα και την πολλαπλή συμμόρφωση; Έχει κληθεί η Ελλάδα να δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις;

Featured Image

Εμείς λέμε στους Έλληνες την αλήθεια. Εμείς δεν είμαστε εξαρτημένοι από ολιγάρχες όπως εσείς. Δεν είμαστε ίδιοι με εσάς. Εμείς θα αλλάξουμε την Ελλάδα. Και όπως έλεγε ο Μάρκος Αυρήλιος “φοβάται κανένας την αλλαγή; αλλά τι μπορεί να γίνει χωρίς αλλαγή!”. Στις 9 Ιουνίου δίνουμε με τους Έλληνες ραντεβού, δίνουμε ραντεβού με το μέλλον».

Newsroom Agronewsbomb

Featured Image