Τις τελευταίες στιγμές του βοσκού που βρέθηκε απανθρακωμένος μετά τη φωτιά στο Βελεστίνο κατέγραψε βίντεο της ΕΡΤ.

Οι τελευταίες στιγμές του κτηνοτρόφου
«Κινδυνεύει να καεί ένα κοπάδι προβάτων. Είναι εγκλωβισμένα, βλέπετε τον βοσκό που προσπαθεί, φωνάζει εδώ και πάρα πολύ ώρα στους πυροσβέστες να τον βοηθήσουν αλλά αντιλαμβάνεστε όταν οι ανθρώπινες ζωές απειλούνται, η προτεραιότητα είναι εκεί», η ρεπόρτερ στη μεσημεριανή της σύνδεση.

https://www.youtube.com/embed/x_ZpaR7Wy2A

«Ίσως να είναι τα πράγματα δύσκολα και για τον ίδιο, ίσως πρέπει κάποιος να τον απομακρύνει (…) Θα καεί ο ίδιος, θα γίνουμε μάρτυρες ενός κακού σήμερα. Δεν λέει να αφήσει τα ζώα του και να φύγει», πρόσθεσε.

Featured Image

Αργότερα, η ίδια – και αφού έγινε γνωστή η είδηση για τον θάνατό του- ανέφερε πως η κάμερα είχε καταγράψει τον βοσκό νωρίτερα. «Κατ΄αρχήν να πω τα θερμά μου συλλυπητήρια για τον κτηνοτρόφο που κάηκε. Τον κτηνοτρόφο που του φωνάζαμε να φύγει από τα πρόβατα γιατί θα τον έπιανε η φωτιά. Η κάμερα της ΕΡΤ τον έχει απαθανατίσει την ώρα που προσπαθούσε να σώσει τα πρόβατά του και τον αδελφό του να τον τραβάει. Μόλις τώρα συνειδητοποίησα και ταυτοποίησα τον άνθρωπο που φωνάζαμε να φύγει γιατί θα καιγόταν» ανέφερε.

https://player.glomex.com/integration/1.989.2/iframe-player.html?integrationId=40599v1wl78zq1pj&playlistId=v-cuc8a4vlc2zt&origin=glomex-player&playlistIndex=0&pageUrl=https%3A%2F%2Fmagnesianews.gr%2Fslider%2Foi-teleytaies-stigmes-toy-ktinotrofoy-prin-ton-katapioyn-oi-floges-sto-velestino-vinteo.html

Featured Image