Βροχή τα μηνύματα σε παραγωγούς τις τελευταίες ημέρες καταγγέλλουν οι ίδιοι.

SMS στα κινητά τους δέχονται πολλοί Έλληνες αγρότες, προκειμένου να προχωρήσουν σε εξόφληση εκκρεμοτήτων προς τον ΕΛΓΑ για ασφαλιστικές εισφορές έτους 2023, με καταληκτική έως το τέλος Μαρτίου.

Σε πολλές περιπτώσεις, όπως καταγγέλλουν οι αγρότες στο Agronewsbomb, οι ίδιοι έχουν υπογράψει να μπορεί ο ΕΛΓΑ να παρακρατά χρήματα από τις επιδοτήσεις, αλλά αυτό στην πράξη δεν γίνεται. Όλο αυτό, όπως εξηγούν, έχει ως συνέπεια να μένουν με την εντύπωση ότι εξόφλησαν, να χάνουν αποζημιώσεις σε περίπτωση ζημιάς, επειδή χρωστούν και δεν το γνωρίζουν… Παράλληλα, σε πολλούς, όπως μας εξήγησαν, έχουν φτάσει μηνύματα ότι χρωστούν, ενώ έχουν πληρώσει κανονικά τις οφειλές τους… Αγρότες πάντως που απευθύνθηκαν σε κατά τόπους ΕΛΓΑ, πήραν την απάντηση, ότι δεν γνωρίζουν πώς έγινε αυτό.

Δείτε το μήνυμα που πήγε στους παραγωγούς

((ΟΦΕΙΛΗ ΕΙΣΦΟΡΑΣ ΕΛΓΑ 2023 ΠΟΣΟ********ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΦΜ********(ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ) ΤΕΛΙΚΗ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΗ 01/04/2024 ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ))

Featured Image

Όλα αυτά στην Ελλάδα του 2024, που κάποιοι μιλούν για ψηφιακό μετασχηματισμό…

Ένα άλλο πρόβλημα που έχει εμφανιστεί σε πολλές πύλες ΟΣΔΕ έχει να κάνει με παραγωγούς που είχαν υποβάλλει ΟΣΔΕ αλλά στη συνέχεια το απέσυραν, με αποτέλεσμα στο σύστημα να φαίνεται ότι οφείλουν, είτε πήραν μάλιστα επιδότηση, είτε και όχι.

Ελλάς, το μεγαλείο σου…

Newsroom Agronewsbomb

Featured Image