Απόφαση Διοικητικού Συμβουλίου Αγροτικού Συνεταιρισμού Αγίων Αποστόλων για νέα δημοπρασία το ερχόμενο Σάββατο, ενώ η τιμήστο Βλαχιώτη ανέβηκε.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Αγίων Αποστόλων αποφασίζει να προχωρήσει στη διενέργεια δημοπρασίας πώλησης ελαιολάδου εσοδείας 2024-2025, ποσότητας περίπου δύο βυτίων, η οποία βρίσκεται στις δεξαμενές του συνεταιρισμού μας.

Η δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2024, και ώρα 18:00, στο χώρο του ελαιουργείου με κλειστές προσφορές.

Κάθε ενδιαφερόμενος που επιθυμεί να συμμετάσχει στη δημοπρασία μπορεί να καταθέσει την προσφορά του για την ποσότητα που επιθυμεί είτε ηλεκτρονικά στο email: asaa@otenet.gr είτε με την φυσική του παρουσία.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, είμαστε στη διάθεσή σας.

Featured Image

Στα 10,30 στο Βλαχιώτη η τιμή

Το ελαιοτριβείο Π. Κολοκούρη – Γ. Βλάχου στο Βλαχιώτη Λακωνίας ανακοίνωσε εν τω μεταξύ, νέα τιμή στα 10,30 ευρώ το κιλό στον παραγωγό για προϊόν από όλες τις λαδοελιές, εκτός από τις Καλαμών που είναι στα 8,50 για νέα παραγγελία που προορίζεται για την αγορά της Γαλλίας!

Υπενθυμίζεται πως ο ΑΣ Αγίων Αποστόλων έχει ήδη διαθέσει αγουρέλαιο από Αθηνοελιά ήδη στην τιμή των 10,20 ευρώ στον παραγωγό.

Newsroom Agronewsbomb

Featured Image