Ενημέρωση ζητούν οι κτηνοτρόφοι των Ανωγείων.

Δείτε σχετική τους ανακοίνωση:

Μετά την οδυνηρή όπως εξελίσσεται κατάσταση για τη βιωσιμότητα της κτηνοτροφίας στο Νησί μας, με την ταυτοποίηση κρουσμάτων πανώλης σε κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις στο Νομό Ηρακλείου, περιμέναμε επίσημη ενημέρωση από τους φορείς της Πολιτείας.

Δυστυχώς οι συσκέψεις στην Περιφέρεια έγιναν σε κλειστό κύκλο χωρίς την παρουσία των άμεσα ενδιαφερόμενων εκπροσώπων των κτηνοτρόφων.

Επιπλέον η προγραμματισμένη για σήμερα Παρασκευή 2 Αυγούστου σύσκεψη για να ενημερωθούμε ακυρώθηκε.

Μετά από όλα αυτά.

Featured Image

Καλούμε όποιον κτηνοτρόφο θέλει να ενημερωθεί για το σοβαρό αυτό θέμα που αντιμετωπίζουμε, να βρίσκεται τη Δευτέρα 5 Αυγούστου 12 το μεσημέρι στα γραφεία της Περιφέρειας στην πλατεία Ελευθερίας.

Ζητάμε από τους αρμόδιους φορείς Κράτους και Περιφέρειας να βρίσκονται εκεί. Γιατί άμα δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό, πάει το βουνό στο Μωάμεθ.

Κτηνοτροφικός Σύλλογος Ανωγείων.

Ο Κτηνοτροφικός Σύλλογος Ανωγείων είναι μια οργάνωση που εκπροσωπεί τους κτηνοτρόφους στην περιοχή των Ανωγείων στο Νομό Ηρακλείου της Κρήτης. Μετά την εμφάνιση κρουσμάτων πανώλης σε κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις στο νησί, ο σύλλογος έχει κινητοποιηθεί για να προστατεύσει τη βιωσιμότητα της κτηνοτροφίας.

Επιπλέον, διοργανώνει συγκεντρώσεις και παρέχει ενημέρωση προς τους κτηνοτρόφους, προσπαθώντας να αντιμετωπίσει την πανώλη και να προστατεύσει τα ζώα και την κοινότητά τους. Κρατηθείτε δυνατοί!

Newsroom Agronewsbomb

Featured Image