Οι αγρότες υποστηρίζουν πως ενωμένοι θα καταφέρουν να πιέσουν την κυβέρνηση ώστε να δώσει πραγματικές λύσεις στα προβλήματά τους – Την Τρίτη στη Λάρισα κρίνεται το μέλλον των κινητοποιήσεων.

Σε μια συμβολική κίνηση ενότητας οι αγρότες από τον Θεσσαλικό κάμπο μετά το συλλαλητήριο που πραγματοποίησαν εντός της Agrotica, κατέβηκαν με πορεία μέσα από τους χώρους της έκθεσης και ενώθηκαν με τους αγρότες που ήδη βρίσκονται εδώ και ημέρες με τα τρακτέρ τους στη νότια πύλη της ΔΕΘ.

Σύμφωνα με εκπροσώπους των παραγωγών σήμερα από τη Θεσσαλονίκη και την Agrotica οι παραγωγοί από κάθε περιοχή της χώρας όλοι μαζί ενωμένοι έστειλαν ένα ξεκάθαρο μήνυμα στην κυβέρνηση ότι θα κλιμακώσουν τις επόμενες ημέρες με κοινό βήμα και συντονισμό τις κινητοποιήσεις τους. Όπως λένε τα προβλήματα είναι κοινά για όλους τους αγρότες και δεν πρόκειται να κάνουν μέχρι η κυβέρνηση να ικανοποιήσει τα δίκαια, όπως λένε, αιτήματά τους.

Υπογραμμίζουν ακόμη πως οι αγρότες είναι όλοι μαζί ενωμένοι και μια γροθιά και έτσι, όπως αναφέρουν, θα καταφέρουν να πιέσουν την κυβέρνηση ώστε να δώσει πραγματικές λύσεις στα προβλήματά τους.

Featured Image

Επιμένουν ότι η Θεσσαλονίκη και η 30ή Agrotica είναι μόνο ένας σταθμός και ότι οι κινητοποιήσεις τους θα συνεχίσουν μέχρι την τελική δικαίωση.

Ολοκληρώνοντας την μαζική κινητοποίησή τους ανανέωσαν το ραντεβού τους για την προσεχή Τρίτη στην Νίκαια Λάρισας, όπου εκπρόσωποι όλων των μπλόκων της χώρας θα αποφασίσουν τους τρόπους που θα συνεχίσουν και, όπως υποστηρίζουν, θα κλιμακώσουν τις διαμαρτυρίες.

Δείτε σχετικό βίντεο

Πηγή: voria.gr

Featured Image