Στην προτεραιότητα που έχει δοθεί για ξεκαθάρισμα παλιών υποθέσεων με επιδοτήσεις που ήταν μπλοκαρισμένες στον ΟΠΕΚΕΠΕ αναφέρθηκε ο ΥπΑΑΤ Λευτέρης Αυγενάκης, κατά τη σημερινή του παρουσία στη Θεσσαλία.

Ας δούμε τι ανέφερε:

Πρόσθετα μέτρα

· Συνάμα όμως με τον ΟΠΕΚΕΠΕ, έχουν ξεκινήσει πληρωμές εκκρεμοτήτων από το 2014, με προτεραιότητα τις περιοχές της Θεσσαλίας. Βήμα βήμα, ελέγχονται τα ανενεργά ΑΦΜ. Αν υπάρχει λόγος παραμένουν ανενεργά και επιβάλλεται ο νόμος, αν όμως δεν τεκμηριώνεται η απενεργοποίησή τους, ενεργοποιούνται και τους καταβάλλονται ενισχύσεις που δικαιούνται.

Featured Image

· Δεύτερο ευχάριστο νέο – θα αναφερθεί αναλυτικά ο κ. Σκυλλακάκης- είναι η ΚΥΑ που ρυθμίζει τις ληξιπρόθεσμες οφειλές καταναλωτών ηλεκτρικής ενέργειας πληγεισών περιοχών του Σεπτεμβρίου 2023.

· Τρίτο ευχάριστο θέμα , σήμερα, είναι ότι υπεγράφη, σε συνεργασία με τον αρμόδιο υφυπουργό Διονύση Σταμενίτη, η Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβαση Εργασίας για μη μισθολογικές παροχές προς τους υπαλλήλους του ΕΛΓΑ. Θέλω να πω, επ ευκαιρία, ένα δημόσιο ευχαριστώ στους υπαλλήλους του ΕΛΓΑ της περιοχής οι οποίοι αψήφησαν ωράρια, Σαββατοκύριακα, υποχρεώσεις και βγήκαν μπροστά, δούλεψαν παλικαρίσια και μας έβγαλαν ασπροπρόσωπους.

Newsroom Agronewsbomb

Featured Image