Με βαρύτατες ποινές κινδυνεύουν οι επιτήδειοι που έκλεψαν το ελαιόλαδο από τον Συνεταιρισμό Ελαιουργίας, στο Πολύγυρο Χαλκιδικής.

Το… μυστήριο πλέον έχει να κάνει με τον τρόπο που βγήκε το ελαιόλαδο από τις δεξαμενές φύλαξης.

Το μόνο δεδομένο είναι πως γύρω στους 250 ελαιοπαραγωγούς έκαναν μήνυση κατά παντός υπευθύνου για το περίεργο περιστατικό κλοπής μιας ποσότητας προϊόντος με σημερινή αξία άνω των 350.000 ευρώ. Αν μάλιστα αληθεύουν κάποιες φήμες ότι το ελαιόλαδο που εκλάπη μπορεί να ήταν και 52 τόνους εν τέλει και όχι 37 όπως αναφέρεται από χθες στα media, τότε εύκολα μπορεί να αντιληφθεί κανείς, πόσο βαριά θα είναι η τιμωρία των κλεφτών, καθώς η αξία του προϊόντος ξεπερνά τα 120.000 ευρώ, όριο που παραπέμπει σε κακούργημα με βαρύτατες συνέπειες.

Featured Image

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Agronewsbomb, κάμερες ασφαλείας στις εγκαταστάσεις του συνεταιρισμού δεν υπάρχουν, όμως υπάρχουν κάμερες σπιτιών στα πέριξ. Από το καταγεγραμμένο υλικό, αλλά και τις καταγγελίες των παραγωγών προσπαθούν οι Αρχές να ξετυλίξουν το κουβάρι και να βρουν τους δράστες. Σε αυτή την κατεύθυνση, αναφέρουν πηγές, έχουν πάρει και ξεσκονίζουν και όλα τα λογιστικά βιβλία του συνεταιρισμού.

Newsroom Agronewsbomb

Featured Image