Τι αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες του Agronewsbomb.
Για μετά τις 20 του μήνα και εφόσον πάνε όλα καλά, μεταφέρεται το άνοιγμα του ΟΣΔΕ για το 2025. Όταν λοιπόν πολλές ευρωπαϊκές χώρες θα ετοιμάζονται να τελειώσουν ή θα έχουν τελειώσει με τη συλλογή των δηλώσεων, εδώ θα… αρχίζουμε.
Το βάρος θα πέσει πάλι στους χιλιάδες αγρότες και κτηνοτρόφους που θα τρέχουν και δεν θα φθάνουν το καλοκαίρι και το φθινόπωρο, έχοντας πάντα τον κίνδυνο των λαθών και της απώλειας των επιδοτήσεων.
Στο μέτωπο των πληρωμών εξάλλου, όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες του Agronewsbomb, οι επιδοτήσεις του 2016 που ετοιμάζει για πληρωμή ο ΟΠΕΚΕΠΕ, είναι πιθανό να πιστωθούν τον Ιούνιο. Ενώ στα τέλη Ιουνίου θα πρέπει να αναμένεται και η πληρωμή υπόλοιπων του 2024, αλλά και το εθνικό απόθεμα που έχει φανεί στην εξατομίκευση και κάποιες άλλες περιπτώσεις.
Newsroom Agronewsbomb