Το προϊόν της οικογενειακής του επιχείρησης, «Αrakynthos Ερίκι», διαφημίζει ο πρώην υπουργός και βουλευτής των κυβερνήσεων Σημίτη, Χρίστος Βερελής.

Το κείμενο που έντυσε με τη φωνή του ο πρώην Αιτωλοακαρνάνας υπουργός προϊδεάζει για ένα μοναδικό στο είδος του τυρί, θέλοντας έτσι να δελεάσει τον καταναλωτή να πάει στο σούπερ μάρκετ να το αγοράσει.

«Μέσα από την πλούσια Ελληνική φύση, η εταιρεία ΑΡΑΚΥΝΘΟΣ συλλέγει το εξαιρετικό αιγοπρόβειο γάλα ορεινής βοσκής και δημιουργεί το Ερίκι, με μοναδικά πλούσια γεύση, εξαιρετικά χαμηλά λιπαρά, μόλις 6,1% και 1% αλάτι», λέει χαρακτηριστικά ο Χρίστος Βερελής στο σποτ.

Η παραγωγή γίνεται σε απολύτως σύγχρονες τυροκομικές εγκαταστάσεις στην περιοχή της Αμφιλοχίας, που διαθέτουν πλήρη εξοπλισμό τόσο για την παραγωγή όσο και για τον έλεγχο. Οι εγκαταστάσεις, οι διαδικασίες παραγωγής και οι ζώνες γάλακτος δίνουν στο τυροκομείο τη δυνατότητα παραγωγής τυριών Π.Ο.Π..

Featured Image

Η παραγωγική μονάδα διαθέτει ISO και HACCP.

Ο ποιοτικός έλεγχος διεξάγεται από εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό.

Το γάλα, πρόβειο και κατσικίσιο, είναι από περιοχές ορεινής βοσκής και εξαιρετικής ποιότητας. Ελέγχεται δε κατά την παραλαβή.

Η διαφήμιση του «Arakynthos Ερίκι»

Featured Image