Καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ ήταν την Παρασκευή και πάλι, ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Γιώργος Αυτιάς, ο οποίος παρουσίασε ρεπορτάζ που έκανε σε λαϊκή αγορά των Βρυξελλών για τις τιμές των προϊόντων.

Ο Γιώργος Αυτιάς από την ενδιαφέρουσα έρευνα αγοράς που έκανε στη βελγική πρωτεύουσα σχολίασε πως τα ψάρια είναι πολύ ακριβά, ενώ κατέγραψε με την κάμερα και τιμές σε προϊόντα όπως το ελαιόλαδο, οι ελιές και άλλα.

Σχολιάζοντας είπε πως το ρεπορτάζ που έκανε τον πήγε πίσω 35 χρόνια και τόνισε «από τη λαϊκή ξεκίνησα, από τα βενζινάδικα ξεκίνησα».

Καταγράφοντας της τιμές ο ευρωβουλευτής ανέφερε στο βίντεο «εδώ στην κεντρική αγορά των Βρυξελλών βρήκαμε λάδι Μεσαράς 750 ml στα 15 ευρώ. Τσακιστές ελιές 20 ευρώ το κιλό, 20 ευρώ το κιλό έχουν και οι ξηροί καρποί». Αυτό που δεν μας είπε είναι πως στο Βέλγιο δεν υπάρχει ούτε παραγωγή ελαιολάδου, πόσο μάλλον ελιάς…

Δείτε το σχετικό βίντεο

Featured Image

https://www.iefimerida.gr/ellada/o-giorgos-aytias-se-laiki-stis-bryxelles-kai-kategrapse-times?fbclid=IwY2xjawF_S71leHRuA2FlbQIxMQABHZzKURXpHYKYCiN1-fLSmSHbIcXOdRQYmR_5-nw5XRgsCLOtN63iTA8t9g_aem_v03ZjswWLcVlrSQBf-as4Q

Στη συνέχεια ο ευρωβουλευτής παρουσίασε τις τιμές στα ψάρια: 32,90 ευρώ το χταπόδι, 54,64 ευρώ τα μπαρμπούνια, 49,80 ευρώ η τσιπούρα, 49,80 ευρώ και τα φαγκριά, ενώ προς 74,85 ευρώ πωλείται στις Βρυξέλλες το φιλέτο του μπαρμπουνιού.

Αυτό που δεν μας είπε, είναι τι μισθούς παίρνει ο κόσμος στις Βρυξέλλες…

Newsroom Agronewsbomb με πληροφορίες από iefimerida.gr

Featured Image