Σήμερα, Παρασκευή 04/10/2024, εν όψει της Παγκόσμιας Ημέρας των Ζώων, η ομάδα της TERRA CERT, κατόπιν ιδιαίτερης προσπάθειας και με μεγάλη χαρά, ανακοινώνει το νέο Σχήμα Πιστοποίησης Vegan που θέτει σε εφαρμογή.

“Η στροφή των καταναλωτών προς την χορτοφαγική και αυστηρώς χορτοφαγική διατροφή αυξάνεται συνεχώς. Ο κυριότερος λόγος αυτής της αύξησης, αφορά στην ευαισθητοποίηση της κοινωνίας, για την προστασία των δικαιωμάτων των ζώων και του περιβάλλοντος”, επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η TERRA CERT.

Featured Image

Η TERRA CERT, θέλοντας να εξασφαλίσει ότι οι vegan καταναλωτές θα μπορούν εύκολα να διαπιστώνουν αν τα προϊόντα που αγοράζουν είναι vegan, παρουσιάζει το Νέο Σχήμα Πιστοποίησης Vegan, που καθορίζει τις ουσίες από τις οποίες θα πρέπει να είναι πλήρως απαλλαγμένα τα τυποποιημένα προϊόντα, σύμφωνα με όσα ορίζει το Διεθνές Πρότυπο ISO 23662:2021. Επιπλέον, εκτός από μεμονωμένα προϊόντα παρασκευαστικών επιχειρήσεων τροφίμων, ποτών και ροφημάτων, εταιρείες εστίασης και φιλοξενίας δύναται να πιστοποιηθούν ως Vegan friendly, εφόσον πληρούν τα ελάχιστα κριτήρια αριθμού vegan πιάτων, vegan ειδών προσωπικής φροντίδας, καθώς και κλινοσκεπασμάτων χωρίς ζωικές πρώτες ύλες.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη σελίδα μας www.terracert.gr, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία.

Newsroom Agronewsbomb

Featured Image