Στο θέμα της πανώλης των αιγοπροβάτων στην Κρήτη αναφέρεται σε ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο ανεξάρτητος βουλευτής Χανίων Παύλος Πολάκης.

Ο βουλευτής καλεί τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Τσιάρα να ανοίξει τα σφαγεία στην Κρήτη , διότι όπως υποστηρίζει: «κρούσματα στην Κρήτη, υπήρξαν μόνο σε δυο σημεία στο Ηράκλειο και οι μονάδες έχουν απομονωθεί!! Δεν έχουν υπάρξει άλλα μέχρι στιγμής!». Επίσης καλεί τους βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ στην Κρήτη να σηκώσουν το θέμα, διότι οδηγούνται στην καταστροφή πολλές κτηνοτροφικές μονάδες.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΥΡΙΟ ΤΣΙΑΡΑ!!!!!

Στην Κρήτη αυτή τη στιγμή υπάρχουν σε κτηνοτροφικές μονάδες πάνω από 17.000 αρνιά έτοιμα προς σφαγή για να διατεθούν σε εκδηλώσεις του αμέσως επόμενου διαστήματος (πανηγύρια, εκδηλώσεις συλλόγων, γάμους, βραδιές σε ξενοδοχεία!!

ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΤΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΣΦΑΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ;;;

Featured Image

Οδηγείτε σε καταστροφή πολλές μονάδες!

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΑΠΟ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΠΟΥ «ΒΡΑΖΕΙ» Η ΠΑΝΩΛΗ ΤΩΝ ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΩΝ!!!

Κρούσματα στην Κρητη ,υπήρξαν μόνο σε δυο σημεία στο Ηρακλειο και οι μονάδες έχουν απομονωθεί!!Δεν έχουν υπαρξει άλλα μέχρι στιγμής!

Πρόβλημα κατανάλωσης του κρέατος ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ !!!

ΔΩΣΤΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΣΦΑΓΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ!!! (οχι εκτός Κρήτης που υπάρχει το απαγορευτικό για το επόμενο δεκαήμερο στα πλαίσια των μέτρων για την πανώλη)

Οι βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ στην Κρήτη ΘΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ;; Η θα παρακολουθούν την καταστροφή της κτηνοτροφίας με μια παράλογη απόφαση;;;

Featured Image