Με αφορμή την ανακοίνωση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Λ. Αυγενάκη, για την αύξηση των πιστώσεων του Μέτρου 4, Υπομέτρο 4.1, Δράση 4.1.5: «Υλοποίηση επενδύσεων με στόχο την ανθεκτικότητα, τη βιωσιμότητα και την ψηφιακή οικονομική ανάπτυξη των γεωργικών εκμεταλλεύσεων», η βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής και συνυπεύθυνη του ΚΤΕ Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Χριστίνα Σταρακά δήλωσε μεταξύ άλλων ότι:

«Η κατανομή των πιστώσεων για τα σχέδια βελτίωσης που ανακοίνωσε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων έχει προκαλέσει αγανάκτηση και αναστάτωση μεταξύ του αγροτικού κόσμου της χώρας και συγκεκριμένα στους αγρότες της Δυτικής Ελλάδας.

Featured Image

Ειδικότερα, αναγνωρίζουμε σαφώς την ιδιαιτερότητα των αιτήσεων ανά Περιφέρεια αλλά δεν μπορούμε να κλείσουμε τα μάτια στην μεγάλη αδικία που βιώνουν οι αγρότες της Δυτικής Ελλάδας οι οποίοι είδαν να λαμβάνουν 57% ποσοστιαία αύξηση επί της πρώτης κατανομής ενώ σε άλλες Περιφέρειες, που σχετίζονται έμμεσα ή άμεσα με τον κ. Αυγενάκη, το ποσοστό φτάνει ή και ξεπερνάει το 100%».

Featured Image