Ακόμα… μη λειτουργικό παραμένει το ΟΣΔΕ, παρότι οι online δηλώσεις άνοιξαν στις αρχές Απριλίου.

Οι κόντρες όσων διεκδικούν να αναλάβουν… δράση και ρόλο στον τομέα των πληρωμών φαίνεται να καθυστερούν τις εξελίξεις. Κι αν το άνοιγμα ή όχι του ΟΣΔΕ αυτό… καθ’ αυτό δείχνει να μην κρίνει την επιλογή των αγροτών στις επερχόμενες κάλπες, εντούτοις, η γενικότερη κατάσταση στην αγροτική οικονομικά, ειδικά οι αρρυθμίες στις πληρωμές και η κατάσταση με τις αθρόες εισαγωγές προϊόντων και τον καιρό, προβληματίζει τους πάντες.

Έτσι όπως διαμορφώνονται τα πράγματα, από το αποτέλεσμα των εκλογών και τη συμπεριφορά των αγροτών και των κτηνοτρόφων στις κάλπες, θα εξαρτηθούν και οι μετέπειτα εξελίξεις στο ΟΣΔΕ αλλά και στις πληρωμές με το πιο πιθανό σενάριο να φέρνει τον ΥπΑΑΤ Λευτέρη Αυγενάκη, ενώπιον συνταρακτικών αποφάσεων, για τις οποίες θα πρέπει να αναλάβει δράση, να πάρει το όπλο του, αλλά και να προχωρήσει σε αλλαγές.

Οι πληροφορίες θέλουν την κατάσταση σε σχέση με το ΟΣΔΕ να έχει… περαιτέρω εκτραχυνθεί, καθώς τα αντιμαχόμενα στρατόπεδα έχουν πάρει θέση μάχης… ΠΑΝΤΟΥ.

Featured Image

Η καυτή πατάτα έχει περάσει για τα καλά δηλαδή και πάλι στον ΥπΑΑΤ, ο οποίος έχει επωμιστεί και μεγάλο φορτίο στα εκλογικά της ΝΔ, σε αντίθεση με υφισταμένους του θα μπορούσε να πει κανείς.

Κατά τα λοιπά και όσον αφορά τεχνικά ζητήματα, το πλήρες άνοιγμα του ΟΣΔΕ, όπως βαίνει η κατάσταση, δεν αποκλείεται να γίνει ακόμα και τον Ιούλιο και ΠΑΝΤΑ σε συνάρτηση με το αποτέλεσμα των εκλογών, ειδικά στα αγροτικά εκλογικά κόμματα, για τα οποία σημειωτέον δε βλέπουμε και καμιά δημοσκόπηση, να μας δείχνει το… ρεύμα.

Newsroom Agronewsbomb

Featured Image