Να πάρουν θέση οι βουλευτές για τα αγροτικά ζητήματα της Κρήτης, ζητά ο πρόεδρος της Οργάνωσης Αμπελουργών- Ελαιοπαραγωγών Κρήτης και περιφερειακός σύμβουλος Πρίαμος Ιερωνυμάκης, που μέσω της εκπομπής “Δημοσίως” του politica 89.8 τους προσκάλεσε στην σύσκεψη της επόμενης Τετάρτης στον Προφήτη Ηλία.

Υπενθυμίζουμε ότι την Τετάρτη, 10/1/2024 και ώρα 18:00 μ.μ. στο Πολύκεντρο Προφήτη Ηλία, η Οργάνωση Αμπελουργών και Ελαιοπαραγωγών Κρήτης, διοργανώνει σύσκεψη, προκειμένου να γίνει ενημέρωση για το μεγάλο πρόβλημα που έχει προκύψει με τις αγροτικές ενισχύσεις, για τις αποζημιώσεις στους ελαιώνες και τους αμπελώνες της Κρήτης που διεκδικεί και για το μεγάλο πρόβλημα της κλιματικής αλλαγής (ξηρασία) στο νησί μας.

Ο κ. Ιερωνυμάκης σχολίασε ως θετική την κίνηση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρη Αυγενάκη, για την παραίτηση από την θέση του προέδρου του ΟΠΕΚΕΠΕ του Ευάγγελου Σημανδράκου, καθώς με την στάση του δημιούργησε πολλά προβλήματα στον αγροτικό κόσμο του νησιού μας.

Featured Image

Ακούστε το ηχητικό

https://www.politica.gr/politica-89-8/pr-ieronumakis-na-paroun-thesi-oi-bouleutes-gia-ta-agrotika-zitimata-tis-kritis-sosti-i-kinisi-tou-l-augenaki-gia-ton-proedro-tou-opekepe/

Featured Image