Αναλυτικά η καταγγελία:

«Καταγγέλλουμε την προσπάθεια εκφοβισμού από την αστυνομία συναδέλφων μας αγωνιστών αγροτών και κτηνοτροφών. Η προσπάθεια εκφοβισμού μας από την αστυνομία και μάλιστα μετά την ολοκλήρωση των σημερινών μας κινητοποιήσεων στο Μεσολόγγι, θα πέσει στο κενό. Συνεχίζουμε τον αγώνα μας, με τη συμμετοχή στις αυριανές απεργιακές συγκεντρώσεις!

Μετά την αποχώρησή μας από την Περιφερειακή Ενότητα το μεσημέρι της Τρίτης, οδεύοντας οι περισσότεροι με τα τρακτέρ μας στα χωριά τους, έγιναν στόχος “ελέγχων” από αστυνομικά κλιμάκια, σε διάφορα σημεία συνάδελφοί μας, ζητώντας τους προσωπικά στοιχεία, κρατώντας αριθμούς από πινακίδες των οχημάτων τους.

Έφτασαν μάλιστα στο σημείο, να ακολουθήσουν κτηνοτρόφο ως έξω από το μαντρί του με αυτοκίνητο της ασφάλειας, ξεκινώντας από το Μεσολόγγι και φτάνοντας σε περιοχή κοντά στο Αγρίνιο, προκειμένου να ζητήσουν τα στοιχεία του!

Το απαράδεκτο γεγονός, για το οποίο ευθύνη φέρει η κυβέρνηση με τη μη ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων επιβίωσης μας, αλλά και όσων “σφυρίζουν αδιάφορα” όπως η Περιφερειακή Αρχή Δυτικής Ελλάδας, παρά το ότι γνωρίζει και η ίδια τα αιτήματα, μας προκαλεί αγανάκτηση.

Featured Image

Δηλώνουμε ότι τέτοιες ενέργειες δεν πρόκειται να μας κάμψουν και μάλιστα, λίγες μόνο ώρες από την έναρξη της μεγάλης αυριανής, πανεργατικής, πανελλαδικής 24ωρης απεργίας.

Όσο και αν προσπαθούν να μας τρομάξουν, δεν πρόκειται να τα καταφέρουν. Όλο αυτό το διάστημα, δίνουμε και συνεχίζουμε, έναν δίκαιο αγώνα επιβίωσης και δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους μας σε συμμετοχή αύριο, στην 24ωρη απεργία, στις απεργιακές συγκεντρώσεις σε:

Αγρίνιο, 10.30 π.μ., κεντρική πλατεία
Μεσολόγγι, 10.30 π.μ., κεντρική πλατεία
Ναύπακτος, 10.30 π.μ., πλατεία Κεφαλόβρυσου
Απαιτούμε: Τώρα, κάτω τα χέρια από τους αγωνιζόμενους αγρότες και κτηνοτρόφους! Όλοι στον αγώνα!»

Featured Image