Η φαρσοκωμωδία που ξεκίνησε με την μετάβαση των δεδομένων του ΟΣΔΕ στο περιβόητο κυβερνητικό cloud συνεχίζεται, ενώ 9 στους 10 αγρότες, ακόμα και οι πιο φανατικοί γαλάζιοι έχουν έντονα παράπονα για τις πληρωμές και τις επιδοτήσεις.

Μέσα σε αυτή τη ζοφερή ατμόσφαιρα η κόντρα Αυγενάκη με τον πρώην “εκλεκτό” (τοποθετήθηκε επί ΝΔ στον ΟΠΕΚΕΠΕ μέσω διαδικασίας ΑΣΕΠ) της ΝΔ για την προεδρία του ΟΠΕΚΕΠΕ θα έχει ένα ακόμα επεισόδιο την ερχόμενη εβδομάδα. Κι αυτό γιατί ο δικαστής ζητά από τον Ε. Σημανδράκο να πάει στον Πταισματοδίκη του 20ού Προανακριτικού Τμήματος την ερχόμενη ∆ευτέρα 22 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 11 π.μ., προκειμένου να λάβει γνώση της ποινικής υπόθεσης, σχετικά με ελέγχους του ΟΠΕΚΕΠΕ, για την οποία διενεργείται αυτεπάγγελτη προκαταρκτική εξέταση.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται αμέσως μετά το πόρισμα του Συνηγόρου του Πολίτη που πρώτο δημοσίευσε το Agronewsbomb, πολύ περισσότερο όμως μετά τις συνεχείς αναφορές Αυγενάκη για τα τεκταινόμενα στον οργανισμό πληρωμών, που έχουν φέρει σε απόγνωση δεκάδες χιλιάδες αγροτικές οικογένειες.

Featured Image

Σε σχέση τώρα με την πολυθρύλητη μετάβαση του ΟΣΔΕ στο gov, που θα έφερνε μείωση κόστους για τους αγρότες, ας πει κάποιος στους κυβερνώντες ότι “ομάδα που κερδίζει, δεν την αλλάζεις”…

Newsroom Agronewsbomb

Featured Image