Στη… βάση τους επέστρεψαν οι αγροκτηνοτρόφοι που έκαναν τις προηγούμενες ημέρες απόβαση στους αθηναϊκούς δρόμους.

Τις επόμενες ώρες οι κινητοποιημένοι αγρότες καλούνται να αποφασίσουν για το αν θα συνεχίσουν και με ποιά μορφή τις κινητοποιήσεις τους.

Ήδη πάντως επικρατεί μια… μουρμούρα στις τάξεις των αγροτών σε σχέση με το τελικά κατάφεραν οι αγρότες με την κάθοδο στην Αθήνα, ειδικά με τον τρόπο που έγινε, σε πλήρη συντονισμό με τις Αρχές δηλαδή και χωρίς παρατράγουδα… την ώρα που στην Ευρώπη, υπάρχει μεγάλη ένταση και σε πολλές περιπτώσεις γίνονται και επεισόδια.

Featured Image

Πληροφορίες του Agronewsbomb αναφέρουν ότι η κυβέρνηση έχει ήδη νιώσει μια… ανακούφιση σε σχέση με το πώς εξελίχθηκαν τα πράγματα στο συλλαλητήριο, καθώς δεν διαταράχθηκε καθόλου η κοινωνική ζωή της Αθήνας. Αλλά και οι αγρότες από την άλλη κέρδισαν τη συμπάθεια και το σεβασμό των Αθηναίων, οι οποίοι τους υποδέχθηκαν με θέρμη, όπως αναδείξαμε και σε άλλα μας άρθρα, αλλά και βίντεο.

Αυτό πάντως που είναι ξεκάθαρο είναι ότι η κυβέρνηση, παρά τον αρχικό άστοχο χειρισμό με το ΌΧΙ στην κάθοδο των αγροτών… αξιοποίησε στο έπακρο την κινητοποίηση και εκτός του ότι δεν έδωσε νέες παροχές, όπως άλλωστε διατράνωναν με δηλώσεις τους τις προηγούμενες ημέρες κορυφαία στελέχη της, κατάφερε να επωφεληθεί και σε ένα ακόμα σημείο. Να στρέψει δηλαδή το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης από το καυτό θέμα των ημερών που είχε και πολιτικό κόστος, το γάμο των ομόφυλων, στην κάθοδο των τρακτέρ.

Newsroom Agronewsbomb

Featured Image