Ένα απρόσμενο φονικό είχαμε σε κτηνοτροφική μονάδα στο Σ.Σ. Μουριών ν. Κιλκίς αργά το βράδυ της Δευτέρας, από αυτά που ξαφνιάζουν την τοπική κοινωνία, γιατί τίποτα δεν έδειχνε πως μπορεί να συμβεί ένα τέτοιο κακό.

Το φονικό έγινε στις 11 το βράδυ σε κτηνοτροφική μονάδα έξω από τις Μουριές κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του eidisis.gr, ο 54χρονος κτηνοτρόφος από το Σ.Σ. Μουριών διαμένει πολλές φορές σε μια μικρή κατοικία στο χώρο της κτηνοτροφικής του μονάδας. Αργά το βράδυ της Δευτέρας βρέθηκαν στην κτηνοτροφική μονάδα ένας 45χρονος Γεωργιανός, μαζί με συγγενείς του, ο οποίος είχε έρθει επίσκεψη από την Αθήνα στο Σ.Σ. Μουριών, όπου διαμένει ο αδελφός του με την οικογένειά του.

Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό το γιατί βρέθηκαν στις 11 το βράδυ στην κτηνοτροφική μονάδα και τι οδήγησε το χέρι του κτηνοτρόφου να πυροβολήσει με την καραμπίνα του τον 45χρονο και να τον σκοτώσει.

Featured Image

Έρευνα για τα αίτια του φονικού πραγματοποιούν αστυνομικοί της Ασφάλειας Κιλκίς και αναμένεται σύντομα να δώσουν απαντήσεις στο ΓΙΑΤΙ έγινε το φονικό που σόκαρε τη μικρή κοινωνία των Μουριών.

Πηγή: thessnews.gr

Featured Image