Πρώτο θέμα το ακτινίδιο και η Τύρφη.

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΜΠΟΝΙΔΗ

Η εκπομπή που αγαπήθηκε και επιτακτικά ζητήθηκε από τους φίλους αγρότες της Πιερίας, της Ημαθίας, της Πέλλας, της Θεσσαλονίκης, του Κιλκίς, της Χαλκιδικής, αλλά και περιοχών της Λάρισας, «ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ» της ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (dion.tv), που εδώ και περισσότερα από 30 χρόνια βρίσκεται στις μικρές οθόνες, επιστρέφει στην μικρή μας οθόνη.

Featured Image

Θα μεταδοθεί λοιπόν, η 1η εκπομπή το Σάββατο 2 Μαρτίου 2024, στις 20.30 και στην συνέχεια σε Επανάληψη την Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024, στις 23.00 και τέλος, την Τετάρτη 6 Μαρτίου, στις 16.00.

Θέμα της πρώτης εκπομπής θα είναι το ακτινίδιο και προσκεκλημένος ο γνωστός συντοπίτης μας, Βασίλης Γεωπόνος Γεωπόνος, Msc- Υποψήφιος Διδάκτωρ Εδαφολογίας, ο οποίος με πλούσια οπτικοακουστικά μέσα και αναλυτικά στοιχεία θα αναφερθεί στα καινοτόμα προϊόντα της Τύρφης Ακτινιδίων και της Τύρφης Φυτείας ακτινιδίων, καθώς και στην πλούσια διατροφική αξία που πρωταγωνιστικά καλλιεργείται και παράγεται πρωτίστως στην Πιερία, και δευτερευόντως σε άλλες περιοχές της χώρας μας. Βεβαίως στις επόμενες εκπομπές προγραμματίζονται θέματα που να αφορούν όλη την γκάμα του πρωτογενή μας τομέα…