Σύντομα πρόκειται να ανακοινωθούν οι αλλαγές στους γενικούς γραμματείς της κυβέρνησης. Σήμερα ή το αργότερο έως την Παρασκευή ο κ. Μητσοτάκης αναμένεται να ανάψει το πράσινο φως για την δημοσιοποίηση των ονομάτων.

Η προεργασία έχει ολοκληρωθεί εδώ και μέρες από τον υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ Γιώργο Μυλωνάκη, τον υπουργό Επικρατείας Άκη Σκέρτσο και τον σύμβουλο του κ. Μητσοτάκη, Θανάση Νέζη. Στόχος είναι να βελτιωθεί η απόδοση της κυβέρνησης, καθώς ο ρόλος των γενικών γραμματέων στα υπουργεία θεωρείται νευραλγικός. Έχει γίνει συνολική αξιολόγηση για όλα τα πρόσωπα και αναμένονται πολλές αλλαγές, σύμφωνα με το iefimerida.gr.

Σε αυτές περιλαμβάνονται καρατομήσεις για όσους δεν ανταποκρίθηκαν στο ρόλο τους μετά από έναν χρόνο θητείας, ενώ θα υπάρξουν αρκετές μετακινήσεις για όσους παραμείνουν και διατηρούσαν την ίδια θέση συνεχώς τα τελευταία πέντε χρόνια.

Featured Image

Αλλαγές έχουν ακουστεί σε επίπεδο φημών ότι θα γίνουν και στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, με αποτέλεσμα κάποιοι να κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα τις τελευταίες εβδομάδες.

Newsroom Agronewsbomb

Featured Image