Το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου προσφέρει το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Επιμόρφωσης και διά βίου μάθησης «Εφαρμογές Γεωργίας Ακριβείας».

Το πρόγραμμα στοχεύει στην παροχή εξειδικευμένων γνώσεων και την εξοικείωση των αποφοίτων σε θέματα που αφορούν την εφαρμογή σύγχρονων και καινοτόμων τεχνολογιών στην πρωτογενή γεωργική παραγωγή. Ειδικότερα, το πρόγραμμα παρέχει βασικές γνώσεις εφαρμογών Γεωργίας Ακριβείας με έμφαση στην ορθολογική διαχείριση των συντελεστών παραγωγής (αρδευτικό νερό, λιπάσματα, φυτοπροστατευτικά προϊόντα κ.α ) στην μείωση του κόστους παραγωγής και τελικά στην αύξηση της ανταγωνιστικότητας της γεωργικής παραγωγής.

Το Πρόγραμμα απευθύνεται:

– σε πτυχιούχους από ένα ευρύ φάσμα ειδικοτήτων (Γεωτεχνικοί, Επιστήμες της Πληροφορικής, Προγραμματιστές Η/Υ, Ηλεκτρονικoί, Μηχανολόγοι, Τοπογράφοι κ.α.) που δραστηριοποιούνται ήδη ή που επιθυμούν να αποκτήσουν εξειδικευμένες γνώσεις και δεξιότητες και να αναβαθμίσουν τα προσόντα τους για να δραστηριοποιηθούν σε τομείς εφαρμογής νέων τεχνολογιών στη πρωτογενή παραγωγή. Ο ρυθμός επέκτασης και διείσδυσης των νέων τεχνολογιών στην Γεωργική παραγωγή εμφανίζεται αλματώδης, συμβάλλοντας στην ραγδαία αύξηση ζήτησης επιστημόνων με εξειδίκευση στο εν λόγω τομέα.

Στο Πρόγραμμα μπορούν να πάρουν μέρος και οι ενεργοί μεταπτυχιακοί φοιτητές του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου.

Featured Image

Η παρακολούθηση πραγματοποιείται πλήρως εξ αποστάσεως και το κόστος ιδιαίτερα ανταγωνιστικό, ενώ παρέχονται και οικονομικές διευκολύνσεις σε ειδικές κατηγορίες.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα του ΚΕΔΙΒΙΜ

https://kedivim.eap.gr/basikes-arxes-georgias-akrivieias-6os-kyklos/

Newsroom Agronewsbomb

Featured Image