Σε σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες φαίνεται να εξελίσσεται η υπόθεση των οικολογικών σχημάτων, όπως πρώτο το Agronewsbomb προανήγγειλε εδώ και μήνες όταν κάποιοι έταζαν λαγούς με πετραχήλια στους παραγωγούς.

Σε λίγες ημέρες μπαίνουμε στον Απρίλιο και οι εκτιμήσεις του ΥπΑΑΤ για πληρωμή όλων των οικολογικών σχημάτων πριν το Πάσχα αρχίζουν και… χλωμιάζουν…

Οι πληροφορίες από τον ΟΠΕΚΕΠΕ αναφέρουν ότι ο οργανισμός έχει επιδοθεί σε αγώνα δρόμου να κάνει πράξη την δέσμευση Αυγενάκη, όμως για να γίνει αυτό θα πρέπει να υπάρξουν αποφάσεις. Και μάλιστα σύντομα καθώς ο λογαριασμός δεν… βγαίνει.

Featured Image

Το μεγαλύτερο ζήτημα έχει να κάνει με τις δηλώσεις για τα βιολογικά αφενός, που αφορούν τα 230 εκατ., τη μερίδα του λέοντος δηλαδή από το συνολικό μπάτζετ των 420-430 εκατ. ευρώ.

Οι πληροφορίες λοιπόν από τον ΟΠΕΚΕΠΕ αναφέρουν ότι τα σενάρια που τρέχει ο οργανισμός δεν βγαίνουν και θα απαιτηθούν αποφάσεις από το ΥπΑΑΤ. Αυτό με απλά λόγια σημαίνει ότι δεν θα είναι παράξενο να μην προλάβουν τελικά στη Βάθη τις ημερομηνίες που έχουν θέσει ως στόχο. Όπως άλλωστε θα συμβεί και με τα περιβόητα 88 εκατ. ευρώ των οποίων η επιστροφή θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι.

Newsroom Agronewsbomb

Featured Image