Μια δοκιμασμένη λύση έχει διαθέσιμη για τον οργανισμό πληρωμών ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Εντείνονται, σύμφωνα με πληροφορίες του Agronewsbomb, τα τελευταία 24ωρα οι διεργασίες για τις αλλαγές προσώπων στο ΥπΑΑΤ και τους εποπτευόμενους φορείς του, σε μια προσπάθεια να αναστραφεί το κακό κλίμα για την κυβέρνηση, ιδίως στον ΟΠΕΚΕΠΕ και στο μέτωπο των πληρωμών.

Αλλαγές στις γραμματείες

Η κα Χριστιάνα Καλογήρου

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι όσον αφορά στον ΕΛΓΑ δύσκολα θα έχουμε αλλαγές σύντομα, όχι όμως και στις γενικές γραμματείες, όπου αναμένονται καραμπόλες και μεγάλες αλλαγές. Παρά τα όσα διαρρέονται, κανείς εκ των τριών δεν έχει διασφαλισμένη θέση, ενώ όσον αφορά στην Χριστιάνα Καλογήρου, υπάρχει πιθανότητα, να την δούμε στο τιμόνι του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ, ενώ παίζει και ο Γιώργος Στρατάκος, όπως έχουμε έγκαιρα γράψει. Για τον Κ. Μπαγινέτα παίζει να αξιοποιηθεί και σε… παραπλήσιο πόστο.

Ο κ. Γιώργος Στρατάκος

Η δοκιμασμένη λύση για ΟΠΕΚΕΠΕ

Featured Image

Στον πιο κομβικό οργανισμό του ΥπΑΑΤ, τώρα, τον ΟΠΕΚΕΠΕ, οι πληροφορίες θέλουν το νέο υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Λευτέρη Αυγενάκη, να δέχεται εισηγήσεις για μια δοκιμασμένη λύση και πιο συγκεκριμένα, τον Γιώργο Κέντρο, έμπειρο στέλεχος του ΟΠΕΚΕΠΕ, ο οποίος μαζί με τον πρώην πρόεδρο Θανάση Καπρέλη, πιστώνονται την καλύτερη λειτουργία όσον αφορά στις πληρωμές των αγροτών και των κτηνοτρόφων, των τελευταίων δεκαετιών.

Ο Γιώργος Κέντρος

Υπενθυμίζεται πως ο Γιώργος Κέντρος έχασε στο… νήμα από το νυν πρόεδρο Ευ. Σημανδράκο, το τιμόνι του οργανισμού, μήνες πριν, κατά τη διαγωνιστική διαδικασία. Εδώ, υπάρχουν πιέσεις από διάφορα κέντρα, είτε να γίνουν αλλαγές είτε και όχι.

Ο Κοροβέσης στο γραφείο Σταμενίτη

Εν τω μεταξύ ο Κοροβέσης Αντώνιος, από την Διεύθυνση Συστημάτων Ποιότητας και Βιολογικής Γεωργίας της Γενικής Διεύθυνσης Τροφίμων, σε θέση Διευθυντή στο Ιδιαίτερο Γραφείο του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Διονύσιου Σταμενίτη, όπως αναφέρεται σε σχετική απόφαση (δείτε εδώ).

Newsroom Agronewsbomb

Featured Image