Το ζήτημα που έχει προκύψει στην περιοχή της Π.Ε. Λασιθίου με τον όγκο των αντιρρήσεων στους Δασικούς Χάρτες τέθηκε στην συνάντηση την οποία είχαν τη Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου, στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ο υπουργός κ. Θεόδωρος Σκυλακάκης με τον Δήμαρχο Σητείας, κ. Γιώργο Ζερβάκη, παρουσία και του Α’ Αντιπροέδρου της Βουλής, κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη.

Ο κ. Σκυλακάκης διαβεβαίωσε τον Δήμαρχο Σητείας ότι το θέμα θα εξεταστεί διεξοδικά στην προγραμματισμένη συνάντηση του κ. Ζερβάκη με τον Γενικό Διευθυντή Δασών και Δασικού Περιβάλλοντος του ΥΠΕΝ, κ. Ευάγγελο Γκουντούφα.

Featured Image

Σύμφωνα με σχετικό δελτίο τύπου του Δήμου Σητείας, η συνάντηση πραγματοποιήθηκε τη Τρίτη (23/1) και για το ζήτημα των αντιρρήσεων των Δασικών Χαρτών, οι οποίες εκκρεμούν στην Διεύθυνση Δασών Λασιθίου, ο κ. Γκουντούφας ενημέρωσε τον Δήμαρχο Σητείας «ότι η υπηρεσία προτίθεται, λόγω και της έλλειψης προσωπικού, να αναθέσει σε εξωτερικούς συνεργάτες την προετοιμασία των φακέλων ώστε να επισπευσθεί η διαδικασία της εξέτασης από τις επιτροπές που έχουν ήδη συσταθεί για τις αντιρρήσεις».

Featured Image