Δεν ικανοποιούν οι απαντήσεις Μητσοτάκη. Οι αγρότες κλείνουν τα σύνορα για τα φορτηγά στους Ευζώνους.

Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από τις απαντήσεις του Πρωθυπουργού στα αιτήματά μας. Δεν λύνουν κανένα πρόβλημα και εμείς συνεχίζουμε τον αγώνα μας.
Με τη φράση αυτή του Θωμά Καρυπίδη υποδέχτηκαν οι αγρότες της Παιονίας το αποτέλεσμα της συνάντησης του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τους εκπροσώπους των αγροτικών μπλόκων το μεσημέρι της Τρίτης, σήμερα, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Featured Image

Ουσιαστικά η θέση αυτή αντανακλά στο σύνολο των αγροτών όπως θα αποδειχθεί σε λίγες ώρες όταν θα συνέλθει η Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων για να αξιολογήσει το αποτέλεσμα της συνάντησης και τις απαντήσεις του Πρωθυπουργού στα αιτήματα των αγροτών.

Ο κ. Καρυπίδης σε επικοινωνία που είχε μαζί του το eidisis.gr, προανήγγειλε το κλείσιμο των συνόρων το βράδυ για τα φορτηγά ως μια συμβολική κίνηση -θα είναι ολιγόωρη- κατά των εισαγωγών αγροτικών προϊόντων. Είναι μια απόφαση την οποία είχαν προαναγγέλλει από τη Δευτέρα, όταν και κινήθηκαν προς τους Ευζώνους οι αγρότες της Παιονίας, φθάνοντας μέχρι το Τελωνείο των Ευζώνων. Ήδη για την απόφαση αυτή των αγροτών της Παιονίας έχει ενημερωθεί και η Αστυνομία.