Οι απώλειες ψήφων στις ευρωεκλογές φαίνεται να έχει κινητοποιήσει την κυβέρνηση.

«Αναμένουμε στις 30 Ιουνίου να γίνει η καταβολή του υπολοίπου των αποζημιώσεων», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και την εκπομπή «Εκείνη κι εγώ» με τη δημοσιογράφο Στέλλα Γκαντώνα, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Κώστας Τσιάρας, αναφορικά με την καταβολή των αποζημιώσεων από τις καταστροφές που προκάλεσε η κακοκαιρία Daniel στη Θεσσαλία.

Ερωτηθείς αν θα υπάρξει κάποια αποζημίωση των αγροτών λόγω της κλιματικής αλλαγής, ο υπουργός ανέφερε: «Είναι από τα θέματα που θα δούμε το επόμενο χρονικό διάστημα γιατί όντως η κλιματική αλλαγή επιφέρει συνέπειες σε πολλά διαφορετικά επίπεδα».

Featured Image

Αναφορικά με την καταβολή των αποζημιώσεων από τις καταστροφές που προκάλεσε η κακοκαιρία Daniel: Κ.ΤΣΙΑΡΑΣ: Αναμένουμε στις 30 Ιουνίου να γίνει η καταβολή του υπολοίπου των αποζημιώσεων. Πήραν το μεγαλύτερο ποσοστό των αποζημιώσεων οι αγρότες αλλά προφανώς και η προσδοκία του υπόλοιπου ποσού είναι κάτι πάρα πολύ σημαντικό γιατί η ζημιά η οποία έχει υπάρξει στη Θεσσαλία είναι τεράστια.

Ακούστε το ηχητικό εδώ

https://www.parapolitika.gr/politiki/article/1412764/tsiaras-sta-parapolitika-901-anamenoume-stis-30-iouniou-na-ginei-i-katavoli-tou-upoloipou-ton-apozimioseon-apo-tis-katastrofes-pou-prokalese-i-kakokairia-daniel/

Featured Image