Πλήρης επιβεβαίωση για όσα έγραψε το Agronewsbomb.

Μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα – και πριν από τις αργίες του Πάσχα – προγραμματίζονται από την ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και τη Διοίκηση του ΟΠΕΚΕΠΕ οι πληρωμές για τις συνδεδεμένες ενισχύσεις, τα οικολογικά σχήματα, αλλά και για τα υπόλοιπα της ενιαίας ενίσχυσης του 2023.

Παράλληλα, προχωρεί ο έλεγχος για τα 16.500 δεσμευμένα ΑΦΜ, ώστε να αποδεσμευτούν και να πληρωθούν άμεσα όσα δεν παρουσιάζουν κάποιο πρόβλημα, σύμφωνα με δημοσίευμα του ΑΠΕ.

Τα τελευταία… μαντάτα για το Πασχαλινό “πακέτο” πληρωμών

Featured Image

Ο αρμόδιος υπουργός Λευτέρης Αυγενάκης και η διοίκηση του ΟΠΕΚΕΠΕ έχουν βάλει στοίχημα να αποκαταστήσουν τη χαμένη αξιοπιστία του Οργανισμού – ακόμα και οι σχέσεις της ηγεσίας του ΟΠΕΚΕΠΕ και των υπαλλήλων είχαν κλονιστεί τα προηγούμενα χρόνια, ενώ επιδεικνυόταν ασυνέπεια απέναντι στους παραγωγούς.

Απ΄ ό,τι φαίνεται επιβεβαιώνεται πλήρως το Agronewsbomb, το οποίοι από καιρό έχει γράψει για την συνολική πληρωμή, η οποία θα ολοκληρωθεί κατά τα φαινόμενα τη Μεγάλη Τρίτη ή το αργότερο Μεγάλη Τετάρτη, καθότι υπάρχει και πολυήμερη τραπεζική αργία.

Εντός της Πέμπτης ενδέχεται να ανακοινωθεί εκ μέρους του ΥπΑΑΤ και η τελική φόρμουλα για την πληρωμή των οικολογικών σχημάτων, δηλαδή πώς θα γίνει η μοιρασιά.

Newsroom Agronewsbomb

Featured Image