Επειδή πολλοί είναι οι φίλοι που ρωτάνε για το πότε θα γίνουν οι πληρωμές για το πρόγραμμα νέων αγροτών, επαναλαμβάνω εδώ τα όσα μέχρι σήμερα είναι πιο πιθανό να συμβούν:

θεωρούμε ότι αυτοί που είναι εγκεκριμένοι ήδη στις λίστες θα πληρωθούν πολύ σύντομα, ίσως και μέχρι τα τέλη του μήνα. Αυτοί που χρωστάνε δικαιολογητικά θα πληρωθούν μαζί με τους ήδη εγκεκριμένους ή 10 με 15 μέρες αργότερα.

Ακολουθούν οι πληρωμές για όσους θα κάνουν ένσταση και θα δικαιωθούν.

Όλα τα παραπάνω ισχύουν για τις περιφέρειες που έχουν βγει οι πρώτοι οριστικοί πίνακες.

Εγώ θα προτείνεται λίγο υπομονή γιατί 1ον το δημόσιο είναι αποδεκατισμένο… Και 2ον διανύουμε περίοδο θέρους οπότε όλα λειτουργούν πιο αργά.

Featured Image

Υπομονή… Και οι πληρωμές θα γίνουν κανονικά για όσους έχετε εγκριθεί προς το παρόν. Το μεγάλο ζητούμενο ήταν η έγκριση… Όσον αφορά την πληρωμή 15 μέρες πριν … 15 μέρες μετά… Νομίζω είναι διαχειρίσημο.

Υ.Γ.1 Συζητήσεις και αναλύσεις για όλα τα προγράμματα γίνονται στην κλειστή ομάδας της εταιρείας μας. Η ένταξη στην ομάδα για τους πελάτες της εταιρείας μας είναι δωρεάν. Όσοι ωστόσο θέλετε ενταχθείτε στο group και να μας παρακολουθείτε, μπορείτε να ακολουθήσετε τη διαδικασία που περιγράφει το παρακάτω link: https://bit.ly/2XE3AaU

Υ.Γ.2 Αν ενδιαφέρεστε για σπουδές στον γεωργικό και κτηνοτροφικό τομέα κάντε κλικ εδώ: https://forms.gle/XLPcnmgEALzVLfpb6 

Περουλάκης Ιωάννης
Γεωπόνος Αγροτικής Οικονομίας, MBA
Σύμβουλος Επιχειρήσεων Τροφίμων και Γεωργίας