Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση, ανακοινώνουμε την επιτυχημένη συμμετοχή της εταιρίας μας στην Διεθνή Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων Agrotica 2024, η οποία πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, είχαμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε τα προϊόντα και τις καινοτόμες λύσεις μας στον τομέα της γεωργίας. Η παρουσία μας στην Agrotica 2024 ήταν μια ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις και εμπειρίες με επαγγελματίες του κλάδου, όπως επίσης να ενημερώσουμε τους επισκέπτες μας για τις τελευταίες τάσεις και τεχνολογικές εξελίξεις στον γεωργικό τομέα.

Featured Image

Θέλουμε να εκφράσουμε τις ειλικρινείς μας ευχαριστίες σε όλους όσους επισκέφθηκαν το περίπτερό μας κατά τη διάρκεια της έκθεσης. Η παρουσία και η υποστήριξή σας συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης και μας έδωσαν τη δυνατότητα να επιδείξουμε την αφοσίωσή μας στην παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών στον γεωργικό τομέα. Συνεχίζουμε να δεσμευόμαστε για την καινοτομία σε κάθε πτυχή των δραστηριοτήτων μας και ανυπομονούμε να σας συναντήσουμε ξανά σε μελλοντικές εκθέσεις.

Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας!

ΑΦΟΙ ΣΤΟΓΙΑΝΝΟΥ ΙΚΕ

Featured Image