Αλά…. Λιβανό, Γεωργαντά κ.λπ. υπουργούς που θήτευσαν στο ΥπΑΑΤ και ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Στον πίνακα δημοφιλίας των υπουργών, όπως συνέβαινε και στην πρώτη κυβερνητική περίοδο της ΝΔ, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας παραμένει ο δημοφιλέστερος με ποσοστό θετικών απόψεων που φτάνει στο 73,8% έναντι μόλις 24,9% αρνητικών.

Ο σημερινός υπουργός Εθνικής Άμυνας συνεχίζει να απολαμβάνει μια διακομματική δημοφιλία, αφού είναι ξεκάθαρο από το ποσοστό του ότι οι θετικές απόψεις δεν περιορίζονται μόνο μεταξύ των ψηφοφόρων της ΝΔ.

Στη δεύτερη θέση παραμένει ο Κυριάκος Πιερρακάκης με 59,8% θετικές απόψεις έναντι 32,2% αρνητικών.

Στην τρίτη θέση βρίσκεται η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη με 59,6% θετικές απόψεις έναντι 35,8% αρνητικών. Την πρώτη πεντάδα κλείνουν στην τέταρτη θέση ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης με 50,4% θετικές απόψεις, ενώ στην πέμπτη θέση βρίσκεται η Σοφία Ζαχαράκη με 48,4%. θετικές απόψεις.

Featured Image

Η υπουργός Εσωτερικών, Νίκη Κεραμέως βρίσκεται στην 14η θέση της δημοφιλίας των υπουργών με 43,1% θετικές απόψεις και 53,2% αρνητικές απόψεις.

Τέλος, ουραγοί στην δημοφιλία των υπουργών βρίσκονται ο Άδωνης Γεωργιάδης με 61,4% αρνητικές απόψεις ακολουθεί ο νυν υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Λευτέρης Αυγενάκης με 51,8% αρνητικές απόψεις και τελευταίος βρίσκεται ο υπουργός επικρατείας, Σταύρος Παπασταύρου με της αρνητικές απόψεις και τις απαντήσεις δεν ξέρω δεν απαντάω να συγκεντρώνουν 67,8%.

Απ’ ό,τι φαίνεται η τακτική του υπουργού να επιρρίπτει στον ΟΠΕΚΕΠΕ την ευθύνη για τις κουτσουρεμένες επιδοτήσεις, σε συνδυασμό με τη γενικότερη κακή κατάσταση στον αγροτικό τομέα, δεν αποδίδει για τον ΥπΑΑΤ.

Δείτε εδώ αναλυτικά

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ-ΣΕΛ-10-1

Featured Image