Featured Image

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 1η Ιουνίου 2022 η συγκρότηση σε Σώμα και η κατανομή αξιωμάτων του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΑΣΟΕΕ σε συνέχεια των εκλογών που διεξήχθησαν στις 20 Μαΐου και στις οποίες ανεδείχθησαν τα μέλη και εξελέγη Πρόεδρος ο κ. ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Κωνσταντίνου.

Πιο συγκεκριμένα κατόπιν ψηφοφορίας εξελέγησαν:

Αντιπρόεδρος Ά: ΚΑΜΠΙΤΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του Φραγκίσκου

Αντιπρόεδρος Β´: ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Νικολάου

Ταμίας: ΑΥΦΑΝΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΜΑΤΟΥΛΑ) του Στυλιανού

Featured Image

Γραμματέας: ΞΥΛΟΥΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Γεωργίου

Μέλη:

-ΑΚΡΙΔΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Αναστασίου
-ΑΝΤΩΝΑΚΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ του Ιωάννου
-ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ του Δημητρίου
-ΓΚΙΖΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Χρήστου
-ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του Ανδρέα
-ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του Παναγή
-ΜΑΝΤΟΚΟΥΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
-ΜΟΣΧΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Χρήστου
-ΜΟΣΧΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ του Νικολάου
-ΜΟΥΛΙΑΝΑΚΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ του Νικήτα
-ΜΠΑΡΛΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Νικολάου
-ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ του Παύλου
-ΠΕΒΕΡΕΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Θεοδώρου
-ΠΕΡΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Εμμανουήλ
-ΣΤΡΑΤΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του Ιωάννου
-ΤΣΙΟΤΙΝΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Σάββα.

Στην συνέχεια συζητήθηκαν τα φλέγοντα ζητήματα της έλλειψης εργατών Γης, του εξοντωτικού κόστους παραγωγής, του υπέρογκου ενεργειακού κόστους και των πρωτοφανών προβλημάτων στο ΟΣΔΕ και αποφασίστηκε η δρομολόγηση συναντήσεων με την Πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, τα Κοινοβουλευτικά κόμματα, τους εμπλεκόμενους φορείς αλλά και η πραγματοποίηση επισκέψεων σε όλη την χώρα για την παρουσίαση των θέσεων του ΣΑΣΟΕΕ.

Ο πρωτογενής τομέας δέχεται καθημερινά αλλεπάλληλα χτυπήματα, το δημογραφικό πρόβλημα σε συνάρτηση με το εξοντωτικό κόστος παραγωγής και διαβίωσης απειλούν το σύνολο των αγροτών της χώρας και η επαπειλούμενη επισιτιστική κρίση οφείλει να μας θέσει όλους σε εγρήγορση για το αύριο της αγροτικής παραγωγής και της διατροφικής επάρκειας και ασφάλειας της χώρας.

Ο ΣΑΣΟΕΕ θα είναι παρών για να αποτελέσει την ρεαλιστική φωνή εκπροσώπησης και διεκδίκησης των παραγωγών και των οργανώσεων τους ανά την Ελλάδα.