Για τα σοβαρά προβλήματα και τις ζημιές που προκλήθηκαν στις καλλιέργειες εσπεριδοειδών στον κάμπο Αγρινίου από τις χαμηλές θερμοκρασίες που σημειώθηκαν κατά το διήμερο 25-26 Ιανουαρίου 2022 συζητήσαμε σήμερα με 7 Προέδρους Κοινοτήτων του Δήμου Αγρινίου.

Από τις χαμηλές θερμοκρασίες και τον παγετό προκλήθηκαν σημαντικές καταστροφές στις καλλιέργειες εσπεριδοειδών του κάμπου Αγρινίου με δυσμενή αποτελέσματα τόσο για τους ίδιους τους παραγωγούς όσο και για την τοπική κοινωνία.

Όπως και όλο το προηγούμενο διάστημα, συνεχίζω να βρίσκομαι στο πλευρό των τοπικών παραγωγών και αγροτών και τους στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις. Συμφωνήσαμε να συνεχίσουμε με κοινές και συντονισμένες προσπάθειές για την επίλυση του προβλήματος και την οικονομική στήριξη των πληγέντων παραγωγών.

Featured Image

Ευχαριστώ για την ενημέρωση και τη συνεργασία τους Προέδρους που συμμετείχαν στην τηλεδιάσκεψη και συγκεκριμένα, τον Πρόεδρο Καλυβίων κ. Αναστασίου Δημήτριο, Αγγελοκάστρου κ. Κουτούμπα Παναγιώτη, Δοκιμίου κ. Στεφανάτο Δημήτριο, Λεπενούς κ. Σταμάτη Κωνσταντίνο, Στράτου κ. Γιάγκα Γεώργιο, Οχθίων κ. Αδάμο Χρήστο και Γουριώτισσας κ. Καλογεράκη Δημήτριο.

Αυτά έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Σπήλιος Λιβανός, πρώην ΥΠΑΑΤ και βουλευτής νομού Ααιτωλοακαρνανίας. Όσο καιρό ήταν Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων τους είχε ξεχάσει… αφού για την ακαρπία από τον καύσωνα δεν πήραν ούτε ευρώ, όπως και οι ελαιοπαραγωγοί.