«Γ. Πασχαλίδης –Ξεκλείδωμα αποζημιώσεων 2.754.126 ευρώ σε μυδοκαλλιεργητές με συνεργασία και κοινή προσπάθεια».

Ο Γιάννης Πασχαλίδης θα ήθελε να ενημερώσει τους ενδιαφερόμενους μυδοκαλλιεργητές ότι χάρη και στη συνεργασία του με τον Αντιπεριφερειάρχη Αλιευτικής Πολιτικής της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Ανδρέα Καραγιώργη, προχωρά απρόσκοπτα η διαδικασία ελέγχου των φακέλων από τη Διεύθυνση Αλιείας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Πιο συγκεκριμένα, στις 30 Μαρτίου 2022 δημοσιεύτηκε ΦΕΚ για αποζημιώσεις ύψους 2.754.126 ευρώ στους μυδοκαλλιεργητές. Ωστόσο, δημιουργήθηκε ζήτημα με τη πρόσβαση των ενδιαφερομένων στη σχετική πλατφόρμα του ΟΣΠΑ.

Από κοινού ο Γιάννης Πασχαλίδης με τον Αντιπεριφερειάρχη ενήργησαν προκειμένου να λυθεί το ζήτημα, κάτι που έγινε. Αποτέλεσμα των προσπάθειών τους είναι να εξετάζονται 17 περιπτώσεις μυδοκαλλιεργητών από τη Περιφέρειά μας, και εφόσον ο έλεγχος ολοκληρωθεί, οι ενδιαφερόμενοι θα λάβουν τις αποζημιώσεις μέχρι τέλους Μαΐου.

Featured Image

Ο Γιάννης Πασχαλίδης σημείωσε: «Αποδεικνύεται ότι όταν υπάρχει αγνό ενδιαφέρον και ειλικρινής συνεργασία, βρίσκονται λύσεις και υπάρχουν αποτελέσματα. Ευχαριστώ τον κ. Αντιπεριφερειάρχη για τη συνεργασία.»

Με εκτίμηση,

Γιάννης Πασχαλίδης

Υπ. Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας

Featured Image