Featured Image

Ο πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου, στις 18:30 ανοιχτή ομιλία στη Λάρισα. Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Αλκαζάρ (Τέρμα Κοζάνης, Αλκαζάρ).

Επίσης αύριο Τρίτη 21 Φεβρουαρίου, ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Παύλος Μαρινάκης, συνοδευόμενος από τον Γραμματέα Οργανωτικού Στέλιο Κονταδάκη θα επισκεφτεί τον νομό Αιτωλοακαρνανίας και θα πραγματοποιήσει ανοιχτές συζητήσεις με πολίτες και στελέχη του κόμματος στο Μεσολόγγι και το Αγρίνιο. 

Την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου ο Γραμματέας της ΠΕ ΝΔ και ο Γραμματέας Οργανωτικού θα επισκεφτούν το 7ο Δημοτικό Διαμέρισμα του Δήμου Αθηναίων και θα ακολουθήσει συνάντηση με στελέχη και πολίτες, ενώ την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου θα επισκεφτούν τον Δήμο Διονύσου και θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή συζήτηση.

Featured Image

Κατά πληροφορίες του Agronewsbomb, ο πρωθυπουργός πάει στη Λάρισα με ανακοινώσεις για τις ενισχύσεις ζωοτροφών, επιστροφή πετρελαίου 2023, αλλά και το μεγάλο του όπλο, μια στρεμματική ενίσχυση για όλες τις καλλιέργειες, βάσει της ενίσχυσης που έχει ανακοινώσει το ΥΠΑΑΤ για τα μήλα Αγιάς.

Newsroom Agronewsbomb