Βγήκε η προσωρινή απόφαση των ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσαν οι ΤΟΕΒ Μεσολογγίου, Λεσινίου και Κατοχής, κατά της απόφασης της ΔΕΗ, που διέκοψε την παροχή ρεύματος στα αντλιοστάσια λόγω χρεών.

Οι εν λόγω ΤΟΕΒ μέσω των δικηγόρων τους: Δημήτρη Ρεπάσου, Δήμητρας Καραδήμα και Δημήτρη Μπουσμπουρέλη, κατέθεσαν ασφαλιστικά μέτρα τα οποία θα εκδικαστούν τον Οκτώβριο, όμως χθες εκδόθηκε μια προσωρινή διαταγή από το Δικαστήριο Μεσολογγίου προκειμένου να επανασυνδεθεί το ρεύμα διότι η καλοκαιρινή περίοδος για τους αγρότες είναι καταλυτική.

Όλοι υποστήριξαν τους αγρότες που, αν αυτό το διάστημα που η καλλιέργεια είναι στο ζενίθ, δεν έχουν νερό να ποτίσουν, θα υποστούν ολική καταστροφή.

Αρκεί κανείς να φανταστεί τι θα γινόταν αν δεν μπορούσαν να αρδευτούν τα 120.000 στρέμματα καλλιέργειας στους κάμπους που αρδεύονται από τους προαναφερόμενους ΤΟΕΒ. Η προσωρινή διαταγή που δόθηκε είναι κρίσιμη, ώστε να μπορέσουν οι παραγωγοί να βγάλουν και αυτή την χρονιά χωρίς άγχος και αγωνία για τον κόπο τους.

Προς το παρόν τα πράγματα βαίνουν καλώς τουλάχιστον σε ότι αφορά στην φετινή παραγωγή. Από κει και πέρα όλοι πρέπει να βάλουν τα δυνατά τους να διασφαλίσουν την παροχή νερού στους παραγωγούς, που στενάζουν κάτω από τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν στις καλλιέργειές τους.

Πηγή: www.aixmi-news.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ