Τα επικαιροποιημένα αποτελέσματα για την ένταξη νέων αγροτών στο υπομέτρο 6.1 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» του ΠΑΑ 2014-2020 κατά τη μεταβατική περίοδο 2021 και 2022, ανακοίνωσε η Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Ειδικότερα, πρόκειται για τα αποτελέσματα του διοικητικού ελέγχου (αξιολόγηση), των επιπλέον δικαιολογητικών (για τη διακοπή απασχόλησης και τη βαθμολόγηση ιδιοκτησίας) και, των ενδικοφανών προσφυγών με την βαθμολογία και το ύψος ενίσχυσης ανά δικαιούχο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα προσωρινά αποτελέσματα για τα εγγεοβελτιωτικά – Στα 214,36 εκατ. ευρώ η δαπάνη
Στους σχετικούς πίνακες που αναρτήθηκαν περιλαμβάνονται:

Οι 1.468 δικαιούχοι με συνολικό ποσό δημόσιας δαπάνης τα 53.925.000 ευρώ, για τους οποίους δεν απαιτείται προσκόμιση επιπλέον δικαιολογητικών.
Οι 311 αιτήσεις, που δεν επιλέγονται για στήριξη, για τις οποίες από το διοικητικό έλεγχο δεν έχει προκύψει λόγος απόρριψης αλλά δεν καλύπτονται από το όριο των διαθέσιμων πιστώσεων.
Πίνακα αιτήσεων που δεν επιλέγονται για στήριξη, για τις οποίες από το διοικητικό έλεγχο έχει προκύψει λόγος απόρριψης.
Οι ενστάσεις
Προκειμένου ο ενδιαφερόμενος να ενημερωθεί για το αναλυτικό αποτέλεσμα του διοικητικού ελέγχου της δικής του αίτησης στήριξης, επισκέπτεται την ηλεκτρονική εφαρμογή του Πληροφορικού Συστήματος Κρατικών Ενισχύσεων (ΠΣΚΕ) στην οποία είχε υποβάλλει την αίτηση στήριξης.

Οι υποψήφιοι των οποίων οι αιτήσεις έχουν συμπεριληφθεί στους πίνακες αποτελεσμάτων διοικητικού ελέγχου έχουν το δικαίωμα υποβολής ενδικοφανούς προσφυγής (ένστασης). Η υποβολή των ενδικοφανών προσφυγών γίνεται ηλεκτρονικά μέσω του ΠΣΚΕ μαζί με οποιοδήποτε επιπλέον έγγραφο, εντός αποκλειστικής προθεσμίας δεκαπέντε (15) ημερολογιακών ημερών από την έκδοση της τροποποίησης της απόφασης ένταξης πράξεων.

Βρήκαν την αγνοούμενη αριστοκράτισσα και τον εραστή της – Θρίλερ με το μωράκι τους
Να σημειωθεί ότι κατά την υποβολή της ενδικοφανούς προσφυγής, ο υποψήφιος προσβάλει μόνο τα στοιχεία του διοικητικού ελέγχου με τα οποία διαφωνεί και τα οποία δεν του έχουν γνωστοποιηθεί ήδη με τις 257604/27/7/2022 και 396589/16/11/2022 αποφάσεις. Συνεπώς η ενδικοφανής προσφυγή εξετάζεται μόνο όταν στρέφεται εναντίον του διοικητικού ελέγχου των συμπληρωματικών δικαιολογητικών. Στην περίπτωση που στην ενδικοφανή προσφυγή προσβάλλονται και άλλα στοιχεία τα οποία είχαν γνωστοποιηθεί ήδη με τις 257604/27/7/2022 και 396589/16/11/2022 αποφάσεις μας, αυτή εξετάζεται μόνο ως προς τα συμπληρωματικά δικαιολογητικά.

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα ΕΔΩ

ΠΗΓΗ………..in.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ