Σε άλλες περιοχές θα πάνε οι του ΟΠΕΚΕΠΕ ή φοβούνται αντιδράσεις;;;

Ας δούμε το ρεπορτάζ του e-ptolemeos:

Ενδιαφέρουσα ημερίδα σε σχέση με τα νέα δεδομένα της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής 2023-2027, πραγματοποίησε ο ΟΠΕΚΕΠΕ στην Κοζάνη το απόγευμα της Παρασκευής στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα εκδηλώσεων της Στέγης Ποντιακού Ελληνισμού.
https://www.youtube.com/embed/0MhyYR2Oikw

Στην Κοζάνη για τις ανάγκες της ημερίδας βρέθηκε η ηγεσία του ΟΠΕΚΕΠΕ, με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Οργανισμού, Βαγγέλη Σημανδράκο, αλλά και διευθυντικά στελέχη.

Featured Image

Μεταξύ των ομιλητών ήταν και ο Αντιπρόεδρος της Εθνικής Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών, ο οποίος ανέπτυξε ζητήματα σχετικά με το Ταμείο Ανάκαμψης, ενώ κεντρικό θέμα της εκδήλωσης ήταν «Τα νέα δεδομένα της ΚΑΠ 2023-2027- Αγρότες και ΟΠΕΚΕΠΕ μαζί σε μια νέα εποχή».

Η εκδήλωση εντάσσεται στα πλαίσια της προσπάθειας που ξεκινάει ο ΟΠΕΚΕΠΕ για την εξωστρέφειά του και το ρόλο που πρέπει να αποκτήσει δίπλα στον αγρότη, με τον πρόεδρο Βαγγέλη Σημανδράκο, σε δηλώσεις του στον “Π” να τονίζει πως πρόκειται για την πρώτη ημερίδα για την ενημέρωση του αγροτικού τομέα. “Πάμε σε μια καινούρια μεταβατική βάση στη νέα ΚΑΠ, όπου εγκρίθηκε πριν από λίγο χρονικό διάστημα και στόχος μας είναι να ενημερωθεί ο κόσμος. Ο ΟΠΕΚΕΠΕ πρέπει να αποκτήσει το ρόλο που πρέπει, να είναι ένας οργανισμός που πρέπει να στέκεται δίπλα στον αγρότη και να μειωθούν τα προβλήματα”.

Στόχος είναι να μειωθούν τα προβλήματα, που εντοπίζονται κατά κύριο λόγο κατά την υποβολή της αίτησης, με στόχο να γίνουν πιο σωστές αιτήσεις από πλευράς αγροτών. Σε ό,τι αφορά τη νέα ΚΑΠ, τόνισε ότι οι αλλαγές είναι προς το καλύτερο, ενώ θα έρθουν και προσαρμοστικές ρυθμίσεις. Τα στελέχη του οργανισμού ενημερώνουν τον κόσμο, τόνισε ο κ. Σημανδράκος, λέγοντας ότι στόχος του ΟΠΕΚΕΠΕ είναι η καλύτερη ενημέρωση του κόσμου.

Featured Image