Ένα απίστευτο βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου στο οποίο ένας αγρότης σήκωσε με το ανυψωτικό του αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο στη γη του.

Ο αγρότης εμφανίστηκε σήμερα ενώπιον του δικαστηρίου αλλά απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες λέγοντας στους ενόρκους: ««Το σπίτι ενός Άγγλου είναι το κάστρο του και το κάστρο μου ξεκινά από αυτή την μπροστινή πύλη».
Ο 57χρονος Ρόμπερτ Χούπερ, επέμεινε ότι είχε νόμιμο δικαίωμα να υπερασπιστεί την περιουσία του.

Όπως θα δείτε στο βίντεο ο αγρότης σπρώχνει με το ανυψωτικό μηχάνημα το άμοιρο Opel Corsa. Στη συνέχεια το σηκώνει στον αέρα και το γυρνά στο πλάι για να το βγάλει έξω από την φάρμα του. Σα να μην έφτανε αυτό στρίβει απότομα το αγροτικό μηχάνημα και χτυπά τον μεθυσμένο Charlie Burns, ο οποίος είχε καταναλώσει επτά μπουκάλια μπύρας.

Featured Image

Σύμφωνα με τους The Guardian ο Burns ήταν τόσο μεθυσμένος που όταν ο αγρότης του ζήτησε να μετακινήσει το Corsa, τότε αυτός τον χτύπησε στο πρόσωπο. Εξαγριωμένος ο αγρότης αποφάσισε να μετακινήσει αυτός το Opel έξω από το κτήμα του με τον τρόπο που βλέπετε.

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στις 6 Ιουνίου, μια μέρα με ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες στην περιοχή. Δυο φίλοι επέστρεφαν από το μπάνιο τους κοντά στο Μπάρναρντ Καστλ, στο Ντέρχαμ. Φτάνοντας στο ύψος του αγροκτήματος του Χούπερ, το αυτοκίνητο παρουσίασε βλάβη.

Η εκδοχή του δικηγόρου του αγρότη είναι πως ο οδηγός του αυτοκινήτου, που κατά τον πελάτη του «καταπάτησε» τη γη του, ήταν «θυμωμένος και μεθυσμένος» και μάλιστα «χτύπησε τον αγρότη στο πρόσωπο σπάζοντάς του τα γυαλιά του».