Αφουγκραζόμενος της γενικευμένες αντιδράσεις των ΚΥΔ, έναντι της αδυναμίας διενέργειας των δηλώσεων ΟΣΔΕ 2022, λόγω τεχνικών προβλημάτων της εφαρμογής, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Γιώργος Γεωργαντάς, φαίνεται να «παίρνει» επάνω του την διαδικασία και να «καθαρίζει την μπουγάδα» του ΟΣΔΕ.

Όπως θέλουν στενοί κύκλοι του ΥΠΑΑΤ, καθώς και μερίδα εκπροσώπων των ΚΥΔ, μέχρι την Παρασκευή 6 του μηνός, υπήρχαν γενικευμένα προβλήματα, τεχνικής φύσεως, στην ορθή λειτουργία της εφαρμογής.

Όλα αυτά, σε συνδυασμό με την αδυναμία της αναδόχου εταιρείας να ανταπεξέλθει πλήρως στις απαιτήσεις του έργου, οδήγησαν τον υπουργό σε νέες, καίριες, αποφάσεις για την επίλυση των συγκεκριμένων προβλημάτων.

Ο ίδιος, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το farmersnews.gr, μετά από κύκλο επαφών και τηλεφωνημάτων, διαπίστωσε την ανάγκη εξεύρεσης λύσης και χρησιμοποίησε στενούς του συνεργάτες και τεχνικούς συμβούλους, γνώστες του αντικειμένου, καθώς και ομάδα του προηγούμενου υπουργείου του, δηλαδή του Ψηφιακής Διακυβέρνησης, και έδωσε εντολή, εντός του Σαββατοκύριακου που μας πέρασε, να δρομολογηθούν όες οι απαραίτητες εξελίξεις για την επίτευξη του στόχου.

Επίσης  διαπιστώθηκε ότι το εγχείρημα υποστηρίζεται από μεγάλη μερίδα ΚΥΔ και πρέπει να πετύχει, πάντα βέβαια ανώδυνα ως προς τις παρεχόμενες υπηρεσίες για τους αγρότες.

Έτσι λοιπόν, από Σάββατο κιόλας  που μας πέρασε, έχουν ενσωματωθεί πολλές ελλείψεις στο σύστημα και από σήμερα και αύριο γίνονται εκτενείς παρουσιάσεις στα ΚΥΔ, από την ανάδοχο εταιρεία.

Βέβαια, καθώς φαίνεται, «κόκκινο πανί» αποτελεί πλέον η εταιρεία για τα ΚΥδ καθώς και οι λοιποί διαμεσολαβητές του έργου, για την ψευδή και κακοήθη πληροφόρηση στα επιτελεία του υπουργού.

Φαίνεται βέβαια πως ο υπουργός έχει αποφασίσει να μην επιτρέψει καμία λανθασμένη κίνηση επί του θέματος, σε κανέναν, δίνοντας σαφέστατο μήνυμα ότι το «ποτάμι δεν γυρίζει πίσω»!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ