“Με τον αναδασμό θα αναστραφεί η εγκατάλειψη τού Μεγαρικού κάμπου”, αναφέρουν τα μέλη του Αγροτικού Συνεταιρισμού Παραγωγών Κηπευτικών Μεγάρων.

“Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Παραγωγών Κηπευτικών Μεγάρων με γνώμονα πάντοτε το κοινό συμφέρον στηρίζει αυτή την προσπάθεια για τον αναδασμό της Μεγαρικης αγροτικής γης, και καλεί να την στηρίξουν και όλοι οι ιδιοκτήτες γιατί μόνο οφέλη θα έχουν” αναφέρεται στην ανακοίνωση του Αγροτικού Συνεταιρισμού Παραγωγών Κηπευτικών Μεγάρων που ακολουθεί.

“Ό αναδασμός είναι μία νομική και τεχνική διαδικασία μέσω της οποίας τα διάσπαρτα αγροτεμάχια κάθε ιδιοκτήτη συγκεντρώνονται σε ένα ενιαίο ώστε να επιτευχθεί η καλύτερη παραγωγική τους αξιοποίηση και εκμετάλλευση.

Βασική αρχή του αναδασμού είναι ότι κανένας ιδιοκτήτης δεν θα πάρει ιδιοκτησία μικρότερης αξίας απ’αυτή που είχε πριν τόν αναδασμό.

Όλες οι νέες ιδιοκτησίες που θα προκύψουν μετά τον αναδασμό θα αποκτήσουν πρόσοψη στο νέο αγροτικό οδικό δίκτυο.

Featured Image

Με τον αναδασμό θα αναστραφεί η εγκατάλειψη τού Μεγαρικού κάμπου και θα δοθεί η ευκαιρία στους ιδιοκτήτες νά αξιοποιήσουν την ενιαία πλέον ιδιοκτησία τους.

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Παραγωγών Κηπευτικών Μεγάρων με γνώμονα πάντοτε το κοινό συμφέρον στηρίζει αυτή την προσπάθεια για τον αναδασμό της Μεγαρικης αγροτικής γης, και καλεί να την στηρίξουν και όλοι οι ιδιοκτήτες γιατί μόνο οφέλη θα έχουν.

ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΑΔΑΣΜΌ

Νικόλαος Βόρδος

Πρόεδρος”

Featured Image